У Києві водій служби таксі Uber заснув за кермом і погубив двох людей — всі деталі смертельної ДТП

У столиці водій таксі Uber влетів у кіоск. Чоловік заснув за кермом, в результаті чого двоє людей загинули, четверо травмовані.

Сьогодні вранці на станції метро “Академмістечко” водій таксі Uber не впорався з керуванням і вилетів на тротуар, після чого врізався у кіоск. В результаті чого загинуло двоє людей і ще четверо отримали травми.

Однією з жертв стала 40-річна жінка. Ще одного чоловіка затиснуло між автомобілем та стіною кіоску. Рятувальники, що прибули на місце аварії діставали його щипцями. Сам водій таксі не постраждав. хоча. за словами очевидців. він їхав на дуже високій швидкості.

ДТП на Академмістечку в Києві
ДТП на Академмістечку в Києві

Cвідки події говорять, що авто рухалося по прямій, але в якийсь момент різкро звернуло в напрямку тротуару і рухалося до зіткнення з кіоском. При цьому машина в’їхала у натовп, завдавши серйозних травм людям, що перебували на зупинці громадського транспорту.

https://www.facebook.com/watch/?v=400551451188153

На місце ДТП приїхала патрульна поліція. Чоловікові провели тест на рівень алкоголю в крові. Тест показав негативний результат. Водієві служби таксі Uber 30-35 років. Чоловік перебував у неадекватному стані, який міг бути спричинений шоком.

Основною причиною ДТП вважається те, що чоловік заснув за кермом і втратив керування транспортним засобом.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив. що причиною аварії могло стати прагнення чоловіка заробити побільше грошей.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.