Головний лікар «Феофанії» розповів, в яку суму обходиться лікування Зеленського від COVID-19

Лікар заявив, що сума утримання президента така ж, як і для кожного пацієнта, який потрапляє в лікарню з коронавірусною хворобою.

Головний лікар державної клініки «Феофанія» Ігор Семенів відповів на запитання журналістів, скільки коштує лікування від COVID-19 президента України Володимира Зеленського в даному медзакладі.

Семенів підкреслив, що президент перебуває в лікарні в таких самих умовах, що і всі інші пацієнти, повідомляє інформагенство «Інтерфакс-Україна».

Так, за словами медика, на утримання глави держави витрачають стільки ж грошей, як і на інших хворих з коронавірусом – на добу приблизно 7800 гривень. Проте, сума може варіювати в залежності від ліків і процедур, які роблять пацієнту.

«Для президента немає окремого бюджету. Він знаходиться в лікарні рівно на тих же умовах, що і інші пацієнти”, – зазначив Семенів.

Також медик заявив, що Володимир Зеленський себе наразі добре почуває.

Він зазначив, що не спостерігаються симптоми того, що перебіг коронавірусної хвороби в глави держави може ускладнитися. Натомість присутні ознаки, які дозволяють надіятися на швидке виліковування президента.

«Феофанія»

Також повідомляється, що єдиною відмінністю перебування Зеленського в клініці від інших хворих є наявність у нього спеціального комунікаційного обладнання та ліній спецзв’язку, що дозволяє йому продовжувати воконувати свої обов’язки в онлайн-режимі.

Семенів також розповів, що «Феофанія» з початку осені почала приймати хворих з COVID-19 і прийняла вже 120 таких пацієнтів. При цьому, бюджет на всіх пацієнтів тут однаковий.

Нагадаємо, про те, що Володимир Зеленський захворів на COVID-19, стало відомо 9 листопада. Того ж дня про позитивний тест на коронавірус заявив і глава Офісу Президента Андрій Єрмак. Наразі вони обоє знаходяться в ізольованих палатах лікарні “Феофанія”.

Схожі статті

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.

“Киці Потапа”: дружина, любов всього життя та “просто” подружки – біля кого крутиться Олексій Потапенко

Насичене особисте життя репера Потапа неабияк цікавить користувачів, адже нерідко в Мережі ширяться чутки про його розлучення. Що відомо про колишніх та нових подруг скандального співака?