Фанати Маркл обурені. Кейт Міддлтон звинуватили у невдачах Меган і Гаррі

Обурені фанати герцога і герцогині Сассекських звинуватили герцогиню Кембріджську у негречному ставленні до швагра і невістки. Чи справді це так?

Пристрасті розгорілися на сторінці Kensington Royal в Twitter під відео, на якому принцеса Кейт розмовляє з ветеранами напередодні відзначення Дня ветеранів.

Саме відео не викликало занепокоєння, але у шанувальників Меган і Гаррі були претензії щодо ігнорування прохання Гарі покласти вінок від нього у День пам’яті, як ветерана.

Річ у тім, що відмовившись від виконання обов’язків молодших членів королівської родини, герцоги  втратили й можливість бувати на офіційних заходах, які проводяться. У цьому їм відмовила адміністрація королеви Єлизавети.

Минулої неділі Гаррі і Меган побували на Національному кладовищі у Лос-Анджелесі, де поклали  вінок з написом «Всім, хто служив і служить. Дякую” до меморіального обеліска тим, хто загинув за свою батьківщину.

Цей вчинок преса прокоментувала як “приватний візит” особами, близькими до королівської родини.

Шанувальників Меган і Гаррі обурила відмова і вони звинуватили герцогиню Кембріджську в образах, які, можливо, довелося пережити їхнім кумирам.

«У твоїй родині є ветеран, і ти навіть не можеш покласти вінок від його імені», – говорить один з коментарів.

«Принц Гаррі – ветеран, і ви віддаєте перевагу ігнорувати його і бентежити його», – додали обурені коментатори.

Дісталося Кейт Міддлтон і за Меган Маркл. Зокрема, герцогині Кембриджській пригадали й те, що та не запросила Меган і Гаррі на свій день народження в січні 2020.

«Не можу дивитися на цю неї так само після того, як вона знехтувала Меган на останньому великому сімейному заході. Дівчата так один з одним не роблять! », – написала обурена читачка в Twitter.

Втім, можливо це було спричинено відходом герцогів Сассекських з королівської сім’ї .

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?