У прокат виходить дуже жіночий фільм: він здатний здивувати

Мета документального фільму - висвітлити внутрішню силу жінок і їхню здатність змінювати світ, незважаючи на всі труднощі

Незабаром, 8 жовтня у прокат виходить документальний фільм під назвою “Жінка”.

В цьому проєкті дали можливість висловитися 2000 різним жінкам з п’ятдесяти країн світу, пише 112.ua.

Під час інтерв’ю вони самі вирішували, про що говорити, орієнтуючись на те, що найбільш важливо особисто для них: роботу, материнство, освіту, фемінізм, або щось надзвичайно інтимне – ставлення до власного тіла, сексуальності. Героїні стрічки діляться спогадами з власного життя – зворушливими, смішними, іноді просто жахливими. Деякі жінки вперше розповідають про щось болюче і глибоке.

Це сотні сповідей різних жінок: лідерок держав, титулованих красунь, водійок автобусів, фермерок з віддалених сіл, матерів дітей-інвалідів, загалом, дуже різних людей. Фільм показує повноцінну картину того, що означає Бути жінкою в нашому світі сьогодні. Мета кінострічки – показати внутрішню силу жінок і їхню здатність змінювати світ навколо, незважаючи на різноманітні труднощі.

Авторами фільму стали французький фотограф, репортер, журналіст, режисер і екоактивіст, засновник і керівник благодійного фонду GoodPlanet Foundation Ян Артюс-Бертран та журналістка і режисерка з українським корінням Анастасія Мікова.

Ідея створення стрічки виникла у авторів у 2012-2014 роках під час зйомок картини “Людина”. Творців фільму надихнули розмови з жінками, які кардинально змінювалися перед камерою, незважаючи на недовірливість і сором’язливість.

 

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.