Кейт Міддлтон кардинально змінила імідж: герцогиня Кембриджська підтвердила свій статус ікони стилю Великобританії

Кейт Міддлтон, дружина принца Вільяма та герцогиня Кембриджська, днями показала нові стильні знімки.

Образи Кейт Міддлтон завжди вирізнялися особливим стилем. Герцогиня Кембриджська виглядала скромно, але дуже елегантно. За що її полюбили не лише у Великобританії, а й у всьому світі.
Днями дружина принца Вільяма записала ролик-звернення присвячений закінченню її власного проекту Hold Still. Він був присвячений життю в нових карантинних умовах. Сама Кейт Міддлтон теж поділилася знімками з життя у нових реаліях.

На знімках карантинного періоду видно, що пара дотримується всіх заходів безпеки. Зокрема, на всіх заходах Кейт Міддлтон і принці Вільям перебували в масках.

Прихильники королівського подружжя схвалюють таку їхню поведінку. Вони зауважили, що кейт міддлтон гарна навіть у масці і побажали парі здоров’я.

На фотографіях, присвячених закінченню фотопроекту Hold Still Кейт Міддлтон показала новий образ. Вона пофарбувала волосся новою модною технікою бронд і зробила модний довгий чубок.

Змінилася не лише зачіска, а й одяг герцогині Кембриджської. На закритті проекту вона була у білій блузці та червоному піджаку з масивними гудзиками. а доповнив образ тоненький ланцюжок.

Шанувальникам королівської родини такий новий імідж Кейт Міддлтон припав до смаку. Вони зауважили, що так вона має кращий та молодший вигляд. найбільше привернув увагу шанувальників новий колір волом=сся герцогині. Підписники відмітили, що він дуже личить Кейт Міддлтон.

Дружин принца Вільяма зізналася, що у неї новий стиліст. Дівчину звуть Вірджинія Чадвик-Хілі, яку всі знають як Джинні. З її появою стиль Кейт Міддлтон став більш сучасним.

Схожі статті

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.

Онучка Ротару відгуляла гучне весілля і показала пишну сукню нареченої: перший танець під живу музику

22-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко завжди була завидною нареченою та привертала увагу багатих, успішних та амбітних чоловіків. Одного разу дівчина навіть збиралася заміж.