Глава МОЗ спочатку пішов на карантин, а тепер ймовірно йде у відставку: у Зеленського погодили відставку Степанова

Непрозорі витрати з ковідного фонду, незрозумілі кадрові призначення в обхід відкритого конкурсу та процедур, слабка підготовленість вітчизняної медичної системи до другої хвилі епідемії на COVID-19 ставить перебування міністра охорони здоров'я у кріслі під сумнів.

Більше того, як розповів депутат від “Голосу” Ярослав Железняк, а також волонтерка Оксана Сухорукова, в Офісі Президента й зі самим Президентом уже узгоджене питання звільнення Степанова з посади міністра охорони здоров’я.

Депутат сказав, що ще 13 листопада у Кабміні підписали документ, який дозволить розпочати процедуру звільнення міністра.

Степанов відвідує в лікарні хворих
Степанов відвідує в лікарні хворих

Тоді міністр дізнається, що голоси на його звільнення вже є, так ще й запасом. Після цього він йде “на лікарняний”,– розповів Ярослав Железняк.

Волонтерка Оксана Сухорукова, яка 13 листопада взяла участь у нараді в Офісі Президента, підтвердила цю інформацію, хоч в заяві Железняка не назване прізвище.

По тому, хто наступного дня захворів на ковід  і пішов на лікарняне можна зрозуміти, про якого міністра йдеться.

16 листопада Максим Степанов дав коментар Радіо свобода.

У мене не було розмов ні з ким на цю тему. Я повністю сконцентрований на роботі і конкретних результатах, – сказав він.

Своєю заслугою головний медик вважає відновлення лабораторних центрів і збільшення майже у чотири рази ліжкомісць, половина яких з підведеним киснем.

Він заявив, що  його відставку ініціює фракція «Голос». «Я для них дуже «незручний»,- наголосив міністр.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.