Надя Дорофеєва, Дмитро Монатік та Тіна Кароль потрапили до шкільних підручників: думки розділилися

На уроках літератури тепер разом з Тарасом Шевченком та Лесею Українкою вивчають Дмитра Монатіка та Надю Дорофеєву.

Такий підхід до навчання обурив як звичайних, так і зіркових батьків і колег. Вони зауважили, що не варто змішувати класиків з сучасними знаменитостями. На підтримку цього виступили Антін Мухарський, Слава Камінська, шоумен дядя Жора та інші зірки українського шоу-бізнесу.

Знайшлися і ті, хто не бачить в цьому нічого поганого, оскільки Надя Дорофеєва, Дмитро Монатік та інші сучасні знаменитості дітьми сприймаються набагато краще. При цьому Дмитро Монатік взагалі не прокоментував інцидент, а Надя Дорофеєва зауважила, що їй приємно, але вона не претендує на місце у зошиті.

Психолог зауважила, що такий підхід не зовсім правильний, адже не відомо скільки часу Надя Дорофеєва та Дмитро Монатік будуть популярними і чи не витіснять їх інші кумири. Також Світлана Арефнія зауважила, що змішувати літературу та шоу-бізнес не варто, оскільки це різні напрямки творчості.

Nadia Dorofeeva i Dmytro Monatik potrapyly u zoshyt
Надя Дорофеєва та Дмитро Монатік потрапили у зошит поруч з Тарасом Шевченком та Лесею Українкою

На подібні речі нарікали і батьки учнів. Зокрема, у підручнику з української мови поруч стояли Святослав Вакарчук, Тіна кароль та Сергій Притула. Так от, батьки не впізнали популярну українську співачку. Хоча її пісню “Україна – це ти” теж розмістили у підручнику разом з нотами.

Окрім співаків, до українських підручників потрапили ведучі Євробачення-2017 Володимир Остапчук та Сергій Скічко. Шоумен не бачить в цьому нічого страшного. адже це теж частина історії сучасної України. Телеведучий впевнений, що діти з більшим задоволенням вивчатимуть Тіну Кароль, ніж народні пісні.

Подібної думки дотримується і Сергій Фагот Михайлюта. Він зауважує, що вони видали книжку з казками, яку вивчають у п’ятому класі. Співака більше лякає те, що у підручниках допускаються грубі помилки в датах. Артист зазначив, що бачив у одному з підручників твердження, що Київ був побудований у ХІХ столітті. Оце Сергія Михайлюту по справжньому насторожило.

А от Слава Камінська підтримала думку психолога Світлани Арефнії та колег по цеху і зауважила, що в підручнику з літератури мають бути лише тарас Шевченко, Леся Українка та інші письменники. Сама ж вона не претендує на місце у підручниках і пожартувала, що її мрія – журнал “Forbes”.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?