Львів’янину з двобічною пневмонією відмовили у госпіталізації в самий розпал пандемії: ледь не віддав кінці

Молодий спортсмен поділився на своїй сторінці у Фейсбуку враженнями від перенесеного коронавірусу. Але поряд з цим розповів про ще щось.

Олегу, а так його звати, трохи за тридцять. Він уже кілька років займається паверліфтингом і виступає на змаганнях з львівським клубом за  Міжнародну Федерацію GPF.

Пише, що якраз збирався взяти участь  у змаганнях 22 листопада  і  «навіть не підозрював що основна моя боротьба і з дуже не простим, я б навіть сказав страшним суперником,  почнеться з 23.10»  − COVID-19 добрався й до нього.

Перший ПРЛ-тест показав негативний результат. Але з кожним днем чоловікові ставало дедалі гірше: температура 38+ , слабкість, постійна ломота в тілі.

скрін з Фесбуку
Скрін з Фейсбуку

Хворий з двобічним запаленням легенів у час пандемїї отримав відмову у госпіталізації.

Далі, як пише Олег, симптоми тільки додавалися: втрата нюху і смаку, задишка, неприємні відчуття в грудній клітці. «Наступні чотири дні дома сатурація по троху сипалась в низ плавно 93-90-88–87, кожна ніч перетворювалась на випробування», – ділиться чоловік.

Хворий знову записався на прийом до сімейного лікаря.

Скрін з Фесбуку
Скрін з Фейсбуку

З 4 листопада Олег перебував на стаціонарному лікування. Повторний  ПРЛ-тест підтвердив COVID-19.

Пацієнт описує стан лікарні та говорить про відсутність медикаментозного забезпечення. Майже усі препарати, які призначають лікарі, доводиться купувати особисто. Хто не має такої змоги – змушені відмовлятися від половини препаратів.

Скрін з Фейсбуку
Скрін з Фейсбуку

Олег не встидаючись, щиро зізнається, що в такому стані залишається тільки приречено чекати і сподіватися, що все  буде добре.

Чоловік дякує медичному персоналу і всім – рідним, друзям, хто чим-небудь допоміг у цій складній ситуації.

В першу чергу хочу низько вклонитись і від щирого серця подякувати всім медиками , хто бореться за наші з вами життя в таких умовах , які дає їм наша країна . Ви герої !!!, – пише він.

Насамкінець, Олег застерігає, просить і сподівається: «…можливо мені вдасться моєю історію достукатись бодай до одного-двох людей , які прочитають цей пост, і ці люди будуть ще більш відповідально і свідомо відноситись до всіх санітарно-епідеміологічних норм , до рекомендацій , дбатимуть по максимуму про свою безпеку і оточуючих людей і це можливо когось врятує чи захистить».

Схожі статті

Сумська розповіла, що дочка залишила їй перед тим, як покинути маму заради москви: на згадку від Паперної

Відома українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час публічно пригадала про свою старшу дочку та розповіла про спогад, який залишився від спадкоємиці.

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?