Канадські вчені знайшли новий метод від похмілля – дивуються, як раніше до цього не додумалися

Якщо ви мали такий досвід або доводилося спостерігати за людиною, яка перебувала в стані інтоксикації (алкогольне отруєння), то ви згадаєте, що є бажання часто і глибоко дихати. Це послужило вченим задуматися над новим гуманним методом виведення людини з такого стану.

Подібно, що вчені  знайшли цей спосіб – просто, швидко і надійно очистити організм від спиртного.

В основі відкриття лежить знання про те, що за очищення крові від алкоголю відповідає печінка. І допомогти їй у цьому можуть легені.

Але природно людина не зможе часто і глибоко дихати, бо дуже швидко запаморочиться в голові і вона втратить свідомість. При цьому організм з киснем втрачає необхідний рівень двоокису вуглецю.

Вчені спільно з медиками задумалися над тим, що у цьому випадку може допомогти і самі були здивовані, що, виявляється, видумувати нічого й не потрібно. Уже все є – це пристрій, який є 2019 року в Америці запатентований як засіб першої допомоги при отруєнні чадним газом.

Завдяки дихальному апарату  в організмі відновлюється необхідний баланс між киснем і вуглекислим газом.

Джозеф Фішер, анестезіолог Центральної лікарні Торонто каже, що такий дихальний апарат можна виробляти будь-де. Він низькозатратний і низькотехнологічний, у ньому немає ніякої електроніки і фільтрів.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.