Служіння – Божа риса: 6 секретів успішного служіння, які відкриють нові можливості

Служіння як спосіб життя - такий приклад дав людям Ісус Христос. "Чим можу послужити?", - було першим запитанням великого християнина сучасності
1. Труднощі це благословення

Сприймай усе, як волю Божу. І удачі, і невдачі, і прибутки, і втрати – для чогось усе це Бог допустив. І будь певен, що тільки на корить. Коли тебе відкидають родичі, друзі, і навіть, служителі, не переймайся. Це – благословення. Коли з тебе сміються і не вірять в тебе, отже, в тобі щось є, чого немає в них і  у тебе велике майбутнє. (приклад біблійних Давида, Мойсея).

2. Швидкий успіх це прокляття

Коли в служінні, бізнесі і кар’єрі відбувається швидкий успіх, то людина починає надто багато думати про себе. Надто багато приділяє уваги своїй персоні і від цього, зазвичай, впадає в гордість.

Дуже небагато людей можуть впоратися з випробуванням успіхом, славою і встояти.

3. Гроші несуть небезпеку

Гроші самі по собі – нейтральні. Але з грошима треба бути надто обережним. Від біблійного процвітання до поклоніння мамоні – всього один крок.

Дуже важко залишитися нормальною людиною, якщо ти фінансово сильніший за твоє оточення. Той самий гріх гордині може зламати тебе і напасти жадність.

Найкращий спосіб встояти – займатися благочинністю, жертвувати на добрі справи, на храми.

4. Маленькі гріхи мають величезні наслідки

Всі падіння починаються з малого: якщо людина там трохи здурила на вазі, там намахлювала  з фінансами, там залишилася наодинці не з тим, з ким треба, – і не помітила, як впала в гріх.

Але так читини їй дозволяє мнима безкарність. Врешті-решт, ті малі провини, облетівши земну кулю, повертаються до тієї людини великою лавиною, під тягарем якої вона вже може й не витримати.

5. Найцінніші речі в житті – безкоштовні

Багато хто думає, що якщо у мене буде велика церква, багато передплатників в Інстраграм і мене будуть впізнавати, тоді я буду щасливим.

Але щастя, воно завжди з нами: дружина, діти, друзі.

Вони не потребують того, щоб ми їх вражали.

6. Дороговказом має бути істина

Деякі люди, яких ви навчили літати, через якийсь час почнуть вам заздрити і, можливо, й шкодити. Не звертайте на них уваги. Тримайтеся істини.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?