Вихідні дні у грудні 2020: скільки українці відпочиватимуть на різдвяні та новорічні свята

Останній місяць року подарує українцям додатковий вихідний.

Під кінець року важливо завершити всі свою справи, щоб зі спокійною душею зустрічати вихідні і проводити їх в колі найближчих і найрідніших людей.

Скільки вихідних очікують українців у грудні 2020 року

Скільки днів відпочиватимуть українці у грудні
Скільки днів відпочиватимуть українці у грудні

Грудень подарує українцям додатковий вихідний. Цей день присвячений католицькому Різдву, яке святкують 25 грудня.

Додатковий вихідний припадає на п’ятницю, тому українці матимуть можливість відпочити три дні поспіль — 25, 26 і 27 грудня. До того ж, працівникам радять скоротити робочий день перед вихідними на одну годину.

Загалом у грудні очікуються й інші свята та важливі події, які займають майже весь місяць. Наприклад, 1-го грудня в Україні одночасно відзначається Всесвітній день боротьби зі СНІДом, День невролога і День працівників прокуратури України, а ось 19-го — День співпраці Південь-Південь Організації Об’єднаних Націй, Міжнародний день допомоги бідним, День адвокатури України, а також улюблений усім діткам День святого Миколая.

19 грудня - День святого Миколая
19 грудня – День святого Миколая

Є і досить незвичайні свята: 4-го грудня українці святкують день обіймів, 11-го грудня — день гір, а 26 — день подарунків.

Схожі статті

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Модні зачіски для жінок за 40 років, які омолоджують та пасують для тонкого волосся – просто та зі смаком

Сьогодні ми поділимось з вами порадами від професійних стилістів, що запропонували найкращі зачіски для жінок 40+. Саме ці стрижки омолоджують та чудово пасують для тонкого типу волосся.

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.