Дружина принца Гаррі Меган Маркл розповіла про втрату дитини: “Майже нестерпне горе”

Дружина принца Гаррі Меган Маркл зізналася про ще одне горе їхньої родини.

Цього року на долю родини Меган Маркл та принца Гаррі випало багато випробувань. Проте доля вирішила, що цього недостатньо і вирішила вкотре випробувати на міцність королівську родину.

Влітку королівська родина зіткнулася з черговим нещастям, коли Меган Маркл втратила свою другу дитину. Своїми відчуттями і подіями того ранку герцогиня Сассекська поділилася у статті для видання The New York Times.

Герцогиня Сессекська розповіла, що того страшного ранку відчула сильний біль внизу живота. Вона саме переодягала старшого сина Арчі. Вони разом впали на підлогу і герцогиня намагалася заспокоїти сина. При цьому вона розуміла, що обіймаючи сина, вона втрачає другу дитину.

Меган Маркл і принц Гаррі з сином Арчі
Меган Маркл і принц Гаррі з сином Арчі

Отямившись через годину у лікарні, з виразу обличчя чоловіка зрозуміла що трапилось. Для неї це було невимовне горе, з яким вона не хотіла ні з ким ділитися. Меган Маркл була вдячна чоловікові, який, попри свій біль і розпач, намагався підтримати дружину.

Тема втрати дитини досі входить у список заборонених.

Перебуваючи у лікарні дружина принца Гаррі дізналася, що зі ста жінок, що тут перебували, 10-20 з них теж втратили дитину. Саме тоді жінка зрозуміла, що найкращим способом, щоб підтримати людину є просте питання “Як у тебе справи”. Саме це запитала у мережі Меган Маркл. Вона зауважила, що це питання особливо важливе напередодні Дня Подяки.

Меган Маркл і принц Гаррі переїхали в Каліфорнію
Меган Маркл і принц Гаррі переїхали в Каліфорнію

Раніше принц Гаррі та Меган маркл прийняли рішення про переїзд до Каліфорнії. Син принца Чарльза планує відмовитися від своєї черги на престол і продовжувати жити життям, не підпорядкованим правилам двору.

Схожі статті

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.

“Не помру, не хвилюйтеся”: Дімопулос розповіла, хто її утримує після розлучення з чоловіком-бізнесменом

Днями стало відомо про розлучення відомої української спортсменки та телеведучої Санти Дімопулос та її чоловіка-бізнесмена. У звʼязку з цим публіка зацікавилася доходами зірки.

У “Величному столітті” були непримиренними ворогами: дивовижна правда про стосунки Валіде та Хюррем

Після виходу на екрани турецького серіалу "Величне століття" інтерес глядачів до історії Османської імперії значно зріс, особливо на тлі того, що в проєкті було маса невідповідностей.