Юлія Волкова ошелешила всіх правдою про життя: рак повернувся, чоловік-аб’юзер та інші неприємності

Юлія Волкова знову почула невтішний діагноз.

Екс-солістка популярного дівочого гурту “Тату” Юлія Волкова вперше зіткнулася з онкологією у 2012 році. Тоді зірці поставили діагноз “рак щитоподібної залози”.

Артистка була вражена таким діагнозом, адже в той самий момент вона зрозуміла, що її життя зруйноване. Вона не знала скільки часу потрібно буде на лікування і не була впевнена скільки їй залишилося жити.

Юлія Волкова з Леною Катіною
Юлія Волкова з Леною Катіною

У процесі лікування дівчина пережила операцію на зв’язках, яка закінчилася для артистки особистою трагедією. В ході операції їй пошкодили нерв, через що у Юлії Волкової пропав голос.

Той період вона не дуже любить згадувати, адже тоді не могла навіть говорити, не те що співати. Після цього у зірки були операції у Німеччині, Японії та Кореї і лише після останньої артистка змогла повернути собі голос.

Минулого року виконавиця знову почула невтішний діагноз. І, хоча один раз виграла боротьбу за життя, артистка вдруге отримала шок від почутого. Юлія Волкова зізналася, що не хотіла вірити в те, що їй знову доведеться пройти через подібне.

Зараз Юлія Волкова готується до чергового етапу боротьби, адже у неї двоє дітей, яких зіркова матуся дуже любить.

Юлія Волкова з дітьми
Юлія Волкова з дітьми

Крім хвороби, у зірки за спиною були і нещасливі відносини з занадто ревнивим чоловіком. Юлія Волкова зізнається, що їй досі страшно за себе і за дітей, адже один з її чоловіків не заспокоїться, поки вона житиме.

З чоловіком-ревнивцем артистка почала стосунки у 2016 році. Тоді ж вона разом з дітьми переїхала до Туреччини. Такі відносини тривали чотири роки, аж поки одного разу чоловік через ревнощі не зламав артистці щелепу у трьох місцях.

Звісно, зірка розірвала з ним всі контакти, але продовжує боятися за своє життя.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.