Як дружина Геннадія Кернеса прокоментувала смерть чоловіка: немає незамінних людей

Сьогодні, 17 грудня, стало відомо про смерть мера Харкова Геннадій Кернес. Це стало справжнім ударом для його рідних і близьких.

Міський голова Харкова Геннадій Кернес помер через ускладнення, які дав коронавірус. Про трагедію першим повідомим його найкращий друг Павло Фукс у своєму Телеграм-каналі.

Повідомлення Фукса у телеграмі
Повідомлення Фукса у телеграмі

Оксана Гайсинська, з якою Геннадій жив у цивільному шлюбі, опублікувала пост на своїй сторінці в соціальній мережі, присвятивши його чоловікові.

Опубліковани пост на сторінці дружини Геннадія Кернеса
Опубліковани пост на сторінці дружини Геннадія Кернеса

У підписі до публікації Оксана додала:

“Кажуть, немає незамінних людей. Це брехня. Кожна людина незамінна для когось. Ти кращий із кращих! Любимо і сумуємо…Боляче дуже.”

Син Оксани Родіон, якого виховував Геннадій, також опублікував зворушливу світлину та присвятив чоловікові декілька рядків.

Син Геннадія Кернеса опублікував фото на своїй сторінці в соціальній мережі
Син Геннадія Кернеса опублікував фото на своїй сторінці в соціальній мережі

У підписі до публікації Родіон додав, що Геннадій був сильним чоловіком, завжди боровся до кінця і пішов з життя переможцем.

“Я пишаюся тим, що ти мене виховав і зробив тим, хто я є сьогодні.”, — пише Родіон.

Нагадаємо, Геннадій Кернес заховрів ще наприкінці літа і відтоді довгий час звісток від мера не було. На початку вересня стало відомо, що мер лежить в міській лікарні Харкова, а згодом повідомили, що його направили у Берлін.

Перше фото хворого Кернеса
Перше фото хворого Кернеса

Ускладнення після COVID-19 завдали великої школи важливим органам та системі організму. Тривалий час мер Харкова лікувався у престижній німецькій лікарні “Шаріте”. Однак все безуспішно.

Геннадію Кернесу був 61 рік. Наразі Харковом тимчасово керуватиме Ігор Терехов — секретар міськради. Крім цього, Верховна Рада протягом 90-та днів із дня дострокового припинення повноважень має призначити позачергові вибори.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".