Таємна донька Кернеса та його справжнє життя: близькі згадують мера Харкова

Сьогодні Харків прощається зі своїм колишнім мером Геннадієм Кернесом. Після похорон з'явилися подробиці, яких ніхто не очікував

Пішов з життя один з найколоритніших та найбільш неоднозначних постатей у політиці – Геннадій Кернес. Вся Україна його знала за неординарними, дещо грубуватими фразами, а Харків запам’ятав, як противника сепаратистських рухів та, згідно з думкою містян, непоганого все ж таки мера.

Про політичне життя колишнього керманича обласного центру знала вся Україна. Кернес ніколи не приховував політичних поглядів: він підтримував колишнього президента Януковича, проте, йому вдалося налагодити стосунки й з майбутніми господарниками країни.

Перед публікою Геннадій Адольфович завжди намагався триматися дуже впевнено. Він хотів виглядати, як людина, якій у його місті підвладно все. Саме тому, своїх грубих виразів Кернес ніколи не соромився.

Що ж відомо про особисте життя політика?

Геннадій Кернес у молодості

Всім було відомо, що в очільника Харкова є два рідних сини Кирило Кернес та Данило Привалов, а також він виховував пасинка Родіона Гайсинського. Після смерті вітчима, хлопець розповів, що у дитинстві попросив у Геннадія дозволу називати його татом, на що політик прихильно відповів, і назвав це подарунком.

А ось про доньку мера не знав ніхто. Про неї стало відомо з розповіді Павла Фукса, бізнесмена та друга родини.

Виявилося, що дівчинка в Україні не проживає. 11-річна донька разом зі своєю мамою мешкає у Лондоні. Як, виявилося, брати Кирило та Данило підтримують з нею зв’язок.

Геннадій і сам цікавився справами доньки. За словами Фукса, колишній мер Харкова дуже любив доньку, але не хотів, аби вона запам’ятала його в інвалідному візку.

Бізнесмен розповів, що Софія, так звати дівчинку, дуже схожа на батька навіть за характером.

Пригадала життя Кернеса і перша дружина політика – Оксана Василенко. За її словами Геннадій був дуже товариським і загалом прожив достатньо яскраве життя. Йому було досить важко звикати до нових людей, а з тими, кого давно знав – дружив дуже добре.

Схожі статті

“Симуляція, в яку ми самі вірили” – Маша Єфросиніна розповіла про дружбу з Притулою та Горбуновим

У нещодавньому інтерв'ю Маша Єфросиніна розповіла про дружбу із зірковими колегами Сергієм Притулою та Юрієм Горбуновим. Як виявилось, спілкування з одним із шоуменів завершилось особистою образою.

23-річна дружина Остапчука Полтавська вже має план на випадок розлучення: “Чоловіки не завжди назавжди”

Молода дружина Володимира Остапчука розкрила своє ставлення до фінансового утримання в стосунках. Чим займається Полтавська, аби не залежати від зіркового чоловіка?

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.