Київський тату-майстер влаштовує флешмоби “Тату за донат” в підтримку ЗСУ

В Україні зараз з'явилась велика кількість благодійних фондів, зірки продають цінні речі, ресторани і заклади швидкого харчування, магазини, салони перераховують частину заробітку на потреби ЗСУ або конкретно купують необхідні речі для окремих батальйонів

За останній час наша країна так зміцнилася, що здається кожен перехожий готовий протягнути руку для допомоги. Особлива увага допомоги в Україні приділяється лавам ЗСУ, їм постійно потрібно поставляти екіпіровку, дрони, біноклі, бронежилети і багато чого іншого.

Волонтери і благодійні фонди заслуговують на окрему пошану за їх старання та результат. Але також, багато простих людей, які своєю основною роботою збирають великі суми для потреб ЗСУ.

Одним з таких чарівників став Київський тату-майстер з 5-річним досвідом, Олександр Філіпченко або @sasha_animal, це творчий псевдонім,який зібрав команду тату-майстрів. Поштовхом до такої ініціативи став товарищ Олександра, який знаходиться на фронті: ” Я працюю по 9 годин. Важко, Але згадую товарища з Донбасу.Він ветеран, мав поранення та переніс операцію на голові. І от він мені каже, “Вже два тижні в окопі живу”. Я тоді думаю, можу ще пару годин попрацювати”.

По суботам влаштовуються благодійні тату-івенти для збору коштів на ЗСУ. Все що треба для підтримки такого івенту, це прийти, заплатити будь-яку суму у фонди та вибрати ескіз тату. Таким чином хлопець зібрав команду “вуличних тату-майстрів” які спільними зусиллями назбирали понад 594 000 гривень за три місяці.

Гроші за тату можна перерахувати лише трьом обраним організаціям:

Фонд Сергія Притули
Повернись живим
Спеціальний рахунок Нацбанку для допомоги ЗСУ.

Правила прості, перераховуєш гроші, показуєш скріншот і приходиш у суботу на вказану локацію робити нове татуювання з гордістю за себе, за народ і за ЗСУ.

 

Схожі статті

Віталій Кличко розповів, чи плануються масові заходи і концерти до 32-го Дня Незалежності України

День Незалежності України – це особливе свято для кожного з нас, оскільки це той самий день, коли ми почали своє вільне існування. Це був великий та знаковий день, який показав справжні амбіції України, як вільної країни.

Віталія Кличка можуть зняти з посади мера Києва: що стало причиною таких радикальних змін?

Віталій Кличко відомий спортсмен, боксер та мер Києва, який займає цю посаду вже не перший строк. Багато хто може досі дивуватися цьому, але Віталій насправді багато чого робить для улюбленої столиці.

Які події готує міська влада та місцеві організації до Дня міста Києва: список заходів для привітання столиці

День кожного міста – це особливе свято для мешканців, адже і цю мить відчувається певна гордість за те, що ти живеш у тому місті, яке любиш всім серцем та знайшов у ньому себе і своїх людей.

Коли у 2023 році у Києві пролунає останній дзвоник для школярів: не у травні як було зазвичай – деталі

Останній дзвоник є неймовірно очікуваним днем для всіх українських школярів, всі діти по-особливому люблять школу, уроки, вчителів, всю цю атмосферу, заходи. Тому, останній дзвоник дійсно є ковтком повітря.