Українці обурені роботою Нової пошти: дніпрянин показав, як пляшку вагою 2 кг запакували у коробку на 10 кг

Клієнтів Нової пошти стає все більше, але разом з тим зростає і кількість незадоволених роботою поштового оператора людей.

У мережі регулярно розгораються скандали, пов’язані з Новою поштою. Скарги бувають різні — затримка за прогнозованими термінами доставки, невідповідність дат із зазначеними в накладній, але якщо це можна пояснити форс-мажорними обставинами, які не завжди вдається проконтролювати, то упаковку посилок в коробки, які набагато перевищують їх обсяг, виправдати складніше.

Нова пошта
Нова пошта

Нещодавно житель українського міста Дніпро розповів, що замовив на подарунок пляшку міцного напою по інтернету, вага якої разом з оригінальною коробкою і парою келихів становить 2 кілограми. На Новій пошті співробітники поставилися до посилки з максимальною обережністю та упакували її в 10-кілограмовий ящик, заповнивши порожній простір папером і повітряно-пухирчастою плівкою.

Так це виглядало:

Упаковка пляшки
Упаковка пляшки
Упаковка пляшки
Упаковка пляшки

Користувачі Фейсбуку на сторінці Горсовет відгукнулися на “крик душі” чоловіка та почали ділитися своїми історіями з подібним кінцем. Віктор Вольний пише, що недавно відправляв газову колонку на замовлення, за пересилку нарахували майже 500 грн при її вартості в 700 грн. Яра Поліщук нарікає, що в різних відділеннях габарити посилок міряють абсолютно по-різному.

Коментарі користувачів Фейсбук
Коментарі користувачів Фейсбук

Олена Єременко розповіла, як одного разу їм нібито упакували посилку в стрейч-плівку за додаткові 12 грн, проте насправді ніякої додаткової упаковки не було, а питання вирішилося тільки після скандалів. Овсянникова Єлизавета поскаржилася на тарифи доставки — замовила 300-грамову упаковку чаю, за доставку якої заплатила ще 70 грн. Багато хто впевнений, що Нова пошта буквально заробляє на повітрі і таких скарг в мережі повно.

Коментарі користувачів Фейсбук
Коментарі користувачів Фейсбук

Втім, самі представники поштового оператора пояснюють це відповідальним підходом до роботи та дотриманням стандартам, які дозволяють зберігати товарний вигляд і цілісність посилок під час транспортування.

Схожі статті