|
29.12.2020 21:46

Надя Дорофєєва виступила з поліцейським на одній сцені: подружка Потапа вміє запалити (Відео)

Поки Дантес займався своїми справами, Надя запалювала той вечір

Їх пару вважають ну просто зразковою. Ніжна Надя Дорофєєва ніколи не приховує своїх стосунків з Володимиром Дантесом. Проте, останнє відео, де співачка танцює з поліцейським зацікавило кожного підписника. Ролик з’явився у профілі Дантеса, під публікацією коментар лишити неможливо.

Разом артисти дуже давно. За словами зірок, вони спершу дуже довго зустрічалися і, коли відчули справжнє усвідомлення свого кохання, вирішили побратися. До речі, Надя дуже довго, навіть після весілля ревнувала свого чоловіка. Особливо не подобалися Дорофєєвій подружки обранця.

Молоде подружжя

Зірці довелося навіть сходити до психолога, щоб втихомирити свій гнів і не зіпсувати стосунків з коханим.

Здається, все є в цієї пари. Проте, єдине про що не готові зараз Володимир та Надя говорити – це діти.

В одному з цьогорічних інтерв’ю співак намагався пояснити свою позицію. Головна причина відсутності малюків полягає в тому, що два артиста, постійно зайняті собою та своєю кар’єрою. Дантес додає, що пара самі себе відчувають ще дітьми, і вік тут не має значення. Подружжя досі не знає, чого хоче від життя, тому й весь час егоїстично думає про себе.

Володимир зазначив, що хоче, аби його дитина була щаслива і не думала про те, де його мама з татом. На даний момент, хоч гастролі й скасовані через відомі причини, корпоративи та участь у проектах лишається для зірок актуальними.

Щодо останнього опублікованого відео, Дантес розповів, що це – підготовка надзвичайного шоу для новорічної ночі. Роль поліцейського буде виконувати артист, а Надя – просто співає своїх пісень для глядача.

Окрім зіркового подружжя, пильні прихильники могли побачити, що на зйомках є присутнім Іван Дорн і навіть Андрій Данилко у своєму звичному амплуа – Сердючки з мамою.