Каменських 21 тисячу, а Саніна більше 30: у скільки обійшлися зіркам їх домашні улюбленці

Домашні улюбленці підіймають нам настрій та дарють свою любов. Проте, інколи ця любов може бути занадто дорогою.

Хто в дитинстві не мріяв про те, що коли виросте – зможе завести собі кота, собаку або пернатого друга. Зірки – такі ж, як і ми: не можуть довго залишатися без хатнього улюбленця. Хтось купує друга, аби не так було самотньо проводити вдома час, хтось хоче навчити дитину піклуватися про ближнього.

Та не всі готові брати безпородних та бездомних тварин. Селебріті готові витрачати тисячі гривень, аби поруч був благородних чотирилапий товариш.

Ми дізналися, скільки витратили представники бомонду на пухнасту компанію.

Настя Каменських та її подруга Мімі

Звісно, гаряча брюнетка, яка звикла жити в розкоші не могла собі придбати простого песика. Французька болонка породи бішон фрізе теж поступово стає зіркою. Співачка вирішила завести для цуцика особисту сторінку в Інстаграмі, де публікує фото з життя тварини.

Підписники – просто у захваті. Не погодитися з ними – важко, адже песик, дійсно дуже милий. Коштує такий цуцик, що найменше 21 000 гривень. За скільки його взяла Настя – секрет.

Юлія Саніна та Байрон з Джерикою

Ось, хто дійсно не поскупився – так це солістка гурту TheHardkiss. Співачка названа мати одразу 2-х песиків. Ши-тцу, на ім’я Байрон – це подарунок батьків. Песик досить довго живе поруч з зіркою, адже з ним вона познайомилася, коли їй було 17 років. Проте, зараз песик живе у батьків жінки.

Разом з чоловіком, Саніна доглядає померанського шпіца Джеріка. Такі цуцики, якщо брати у перевірених господарів, коштують в районі 38-45 тисяч гривень.

Віра Брежнєва та Дейзі

Таку саму собачку, як і в Насті Каменських захотіла собі екс-віагрянка Віра. Білявка обожнює свого песика, хоча спочатку собачка мала належати дочці зірки. Співачка буквально перейнялася теплими дружніми почуттями до тварини та почала носити, як справжня гламурна пані, цуцика у сумці.

До речі, у житті Віри вже були домашні улюбленці, проте, Дейзі за її словами – це справжнє кохання. Та схоже, що у жінки тепер новий фаворит.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.