Молода дружина Павліка скаржиться на безгрошів’я, але відпочиває лише в елітних закладах: подвійні стандарти

Катерина Репяхова нещодавно скаржилася на матеріальну скруту, проте, це їй не заважає красиво відпочивати.

Віктор Павлік шокував своїх прихильників новиною про те, що одружується зі своєю концертною директоркою. Співак запевнив, що Катя – гідна та розумна жінка, яка готова виконувати роль дружини.

Безсумнівно це підтверджує і сама Репяхова. Дівчина не приховує свого ніжного ставлення до артиста, завжди зазначає, що прислухається до його думки. За її словами, Віктор – старший у родині за статусом. Родинну ідилію не може, здається, ніщо зруйнувати.

Проте, молода менеджерка нещодавно поскаржилася у своєму особистому блозі на те, що пандемія зруйнувала всі плани їх родини. По-перше, довелося скасувати весілля, по-друге, дуже сильно постраждала концертна діяльність, через що життя для Катерини не таке вже й розкішне стало. Цей рік, по словах дружини Павліка став для їх пари найважчим, адже окрім матеріальної скрути, їм довелося зіткнутися ще й зі смертю.

Тим не менш, попри все Катерина, як побачили підписники, не відмовляє собі у якісному та недешевому відпочинку.

Катерина демонструє вид зі свого місця

Дружину співака помітили в одну з престижних київських закладів. Дівчина відвідала з подружками елітний концертний хол столиці Bel Etage. Квитки на події у цьому закладі за ціною – різні. Зазвичай найдешевший коштує від 300-400 гривень на театральну виставу та від 700 гривень на концерти. Місця на балконі можна придбати в середньому від 1300 гривень.

Катерина відвідала зі своїми подружками концерт оркестрової музики. Дівчата ходили слухали класичні новорічні пісні. На подію Репяхова вдяглася дуже просто: на ній була біла в’язана кофтина. Супутниці теж не вирізнилися гламурним одягом.

В антракті дівчина вирішила поспілкуватися з підписниками

Обраниця Павліка дивувалася під час антракту, як такий великий оркестр, який виступав увечері зміг протриматися під час карантинних заходів.

Після концерту вся компанія рушила у ресторан японської кухні.

Схожі статті