Анастасія Приходько приготувала вечерю в прямому ефірі та розкрила секрети минулого життя: співачка з народу

Анастасія Приходько останнім часом почала більш відверто розповідати про своє минуле.

Анастасія Приходько зібрала навколо себе ком’юніті кількістю у 36 тисяч прихильників. У своєму мікроблозі в Інстаграмі зірка поводиться розкуто і полюбляє дивувати сотні фанатів особистими історіями життя.

Нещодавно співачка приголомшила свою аудиторію розповідями про минуле. Виявилося, що дитинство в Насті було бідним, родина жила майже у матеріальній скруті. Дівчинці доводилося доношувати за рідним братом речі та терпіти відвертий хейт та булінг з боку однокласників. Проте, так, за словами екс-учасниці Євробачення гартувався її характер.

 

Приходько не раз демонструвала мужність: з 2014 року співачка стала волонтером, а ще хотіла спробувати себе у політиці. Проте, з останнім – не склалося.

Тепер зірка розвиває в собі нові якості. Приходько хоче бути жіночною. Вона змінила стиль, вдягнувши тоненькі дуже дівочі сукні, а також порадувала підписників цілим рядом відео з її фірмовими рецептами.

Анастасія показала, що до прийдешнього нового року вона приготувала м’ясо, птицю та рибу. Таке асорті пов’язано зі смаками близьких співачки.

Артистка показала, що дуже любить маринувати та запікати. Рецепти дуже прості. Наприклад, червону рибу зірка просто солить і лишає у холодильнику. Вона радить змішувати сіль та цукор, і у цю суміш покласти морепродукти. Приходько каже, що за її досвідом риба сама вбере у себе стільки спецій, скільки потрібно. Тож така страва – безпрограшний варіант, адже пересолити її неможливо.

Готуючи страви, Настя розповідає про своє колишнє життя. Вона згадувала, що трапилося з нею у минулий рік Бика.

Настя Приходько дивує кулінарними талантами

Тоді зірка виступала на Євробаченні. Проте, про цей період відгукається не досить добре. Приходько каже, що рік був так собі. За її мімікою зрозуміло, що вона жалкує про 2009.

Згадала співачка ще декілька моментів. Вона вирішила поговорити про своїх минулих друзів та згадала одного знайомого, який купляв увагу інших, а в душі був дуже самотньою людиною. Настя вважає, що це дуже страшно.

Крім цього, Настя згадала, що жилося їй у 2020 – складно, проте, вона вдячна долі, що ніхто з родини не захворів на вірусю

Схожі статті