Даша Трегубова любить швидкість і при цьому залишається жіночною: розлучення пішли їй на користь

Даша Трегубова розповіла про життя після невдалих стосунків.

Акторка і телеведуча Даша Трегубова зараз живе з донькою Поліною, яка вже почала освоювати на практиці ази акторської професії. Дівчинка вже встигла знятися у міні-серіалі “Переклад не потрібний” і виробити з зірковою мамою власні ритуали. Наприклад, вони дуже люблять разом дивитися різні фільми, мультфільми. а також грати у настільні ігри.

Крім того, у них є традиція, яку започаткувала донька відомої мами, а саме чистити разом зуби.

Проте зірка зізналася, що не все у неї складалося так просто. Після народження доньки у акторки почався найважчий період життя, пов’язаний з повним непорозумінням з чоловіком, яке почалося ще під час вагітності Даші Трегубової. Тоді телеведуча прийняла непросте для себе рішення – розлучитися з чоловіком.

Після цього вони з колишнім чоловіком Дмитром ще довго з’ясовували стосунки. Але після цього вони стали найкращими друзями і продовжують разом виховувати донечку Поліну.

Даша Трегубова з донькою Поліною
Даша Трегубова з донькою Поліною

Наявність доньки не стала на заваді акторці у спробах налагодити особисте життя і вона наважилася на нові стосунки. І, хоча чоловіки Даші Трегубової не ладнали між собою взагалі, вони допомагали зірці у важкі моменти життя.

Проте і другі стосунки у Даші Трегубової не склалися і з новим обранцем вона розлучилася через кілька років. Про причини розриву зірка телебачення не розповідає, але не тому, що хоче зробити з себе загадкову особистість. а тому, що не звикла викладати всі подробиці свого життя.

Але дещо вона про себе таки розповіла. Виявляється білявка обожнює кататися на мотоциклах і, навіть, сама керує транспортним засобом. Але при цьому, як зазначає зірка, не втрачає голову і ставиться до цього дуже відповідально. Все через те. що двоє її близьких друзів молодими розбилися на мотоциклах. При чому ці події не були пов’язані між собою і сталися у різний час, за різних обставин та у різних місцях.

За насиченим графіком не забуває Даша Трегубова і про спорт. Але звичайний тренажерний зал вона проміняла на танці на пілоні і єдиноборства. Останнім вона зайнялася спеціально для зйомок у кліпі Леоніда Колосовського для гурту “Ленінград”, де вона знялася разом з актором Тарасом Цимбалюком.

У Даші Трегубової життя вирує і сповнене яскравими барвами.

Схожі статті