Марічка Падалко показала себе з довгим волоссям і яскраво-червоними губами: телеведуча пригадала молодість

Ми вже звикли бачити Марічку Падалко з фірмовою короткою стрижкою та скромній сукенці. Проте, ведуча нещодавно постала у новому образі.

У кожного з нас є улюблені речі, з якими не хочеться розлучатися за будь-яких обставин. Це може бути сукня, в якій ми ходили вперше на побачення, або туфлі, у яких танцювали на випускному. Проте, інколи трапляється так, що один не значний предмет гардеробу може супроводжувати нас чудесним образом все життя. Так сталося в історії Марічки Падалко, якою жінка поділилася у соціальних мережах.

Марічка Падалко у студії

На своїй сторінці в Інстаграмі, відома телеведуча написала, як уже понад 15 років з нею по життю мандрує одне й те саме біле пальто.

Здавалося б, її гонорари дозволяють придбати собі будь-яке вбрання. Проте, саме ця річ дорога її серцю, адже у ньому один раз виступила одна з кумирів Марічки.

Виявилося, що зірка дуже вболівала у юності за фігурний спорт. Улюбленою спортсменкою Падалко була Катерина Гордєєва. Тоді ще нікому не відома дівчина, майбутня зірка новин, всім серцем вболівала за фігуристку. Вона бачила її злети та падіння, а також дуже переймалася, коли партнер спортсменки загинув під час тренувань.

Марічка навіть їздила на могилу проститися зі спортсменом.

Доля розпорядилася так, що Падалко вдалося зустрітися і навіть передати заповітне пальто Катерині Гордєєвій.

Сталося це випадково. Ведуча мала супроводжувати льодове шоу та у розпал робочого дня дізналася, що її кумир лишилася без верхнього одягу для виступу. Всі костюми були завеликі спортсменці. Тоді, Марічка без роздумів відправила на таксі своє заповітне біле пальто.

Які ви обидвоє красиві на цих фотках!!!! Залиш пальто Каті, не заношуй, тепер всі зрозуміють, чому твою Катю назвали … Катьою

Прокоментувала світлину Лідія Таран. Всі інші підписники були просто у захваті від ніжної історії зірки.

Марічка зауважила, що Катерина Гордєєва – єдина російська знаменитість, за якою ведуча стежить у соціальних мережах.

Схожі статті