|
30.12.2020 17:56

В піжамах та без гриму: Влад Яма показав, як вони з родиною прикрашають ялинку (ФОТО)

Сімейство Владислава та Ліліани Ями у середовищі українського шоу-бізнесу називають зразковим. Пара танцюристів разом уже понад п’ять років. Познайомилися Влад та Ліліана саме завдяки спільному хобі — танцям.

Деякий період закохані приховували свої стосунки. Саме тому прихильниці Влада почали приписувати йому романи з іншими відомими жінками українського бомонду — за чутками, зірка шоу “Танці з зірками” зустрічався зі співачкою Наталею Могилевською. Однак сам Влад жодного разу не підтвердив ці припущення.

Влад Яма та Наталя Могилевська на Танцях з зірками

На його шлюб із Ліліаною рівняються тисячі прихильниць. Разом подружжя виховує сина Леона. 9 грудня хлопчик відсвяткував свій перший маленький ювілей — п’ять років.

Саме так у зіркового сімейства розпочався останній місяць року — зі свята. Така атмосфера продовжує панувати у їхньому домі, тож Влад і Ліліана з радістю діляться у соціальних мережах зі своїми прихильниками приємними новорічними турботами.

На своїй сторінці у мережі Instagram Влад і Ліліана поділилися кадрами процесу наряджання ялинки. Допомагав батькам прикрашати новорічну красуню і маленький Леон. У кадрі зіркові батьки з сином красувалися у звичайних домашніх образах — піжамі та теплих шкарпетках.

Ліліана Яма наряджає ялинку

Ялинку Влад і Ліліана обрали штучну з імітацією снігу на гілочках. Святкову атмосферу додають яскраві гірлянди та великі іграшки, переважно золотистого кольору. Родзинкою святкового оздоблення стала фігурка оленя, зроблена з гірлянди, яку поставили біля ялинки.

Ялинка Влада та Ліліани Ями