Лілія Ребрик вразила мережу дитячим фото: колись була темловолосою Снігуронькою, а стала відомою білявкою

У передчутті новорічних свят акторка і телеведуча Лілія Ребрик поділилася спогадами з дитинства.

Дитинство у найусміхненішої ведучої країни не завжди було безхмарним. Вона пригадує. що найсильнішим випробуванням для неї було у вісім років поїхати з дому.

Причиною цього стала аварія, після якої у всіх дітей почало випадати волосся, брови та вії. Тоді батьки відправили її до родичів, де вона, навчаючись у школі вивчила молдовську мову і яку досі пам’ятає.

З цим періодом у неї був пов’язаний випадок, коли вона, повертаючись додому, загубила рукавички і плакала, бо скучила за батьками і загубила рукавички.

Проте у всьому цьому був і радісний період. коли наставали свята. Тоді Лілія Ребрик зі звичайної дівчинки перетворювалася на казкову темноволосу Снігуроньку.

Цим зірка телеканалу “Україна” поділилася з прихильниками на своїй сторінці у мережі.

Мама двох дівчаток зізнається, що цей образ пройшов з нею садочок, школу, інститут і початок роботи в театрі.

І це при тому, що Лілія Ребрик не відповідала образу казкового персонажа кольором волосся.

Але організатори всіх “ранків” давали саме їй роль Снігуроньки з тих часів, коли вона мріяти про це не могла і навіть раніше, ніж такі мрії у неї взагалі з’явилися.

Хоча саме це і могло наштовхнути ведучу на зміну іміджу і запам’ятатися всій країні виключно білявкою.

Якось Лілія Ребрик зізналася, що хотіла повернутися до свого природного кольору, але їй постійно не давали це зробити проекти, у яких вона була задіяна. Артистка пояснила, що перед початком зйомок всі актори підписують контракт, у якому окремим пунктом забороняється не те що колір волосся, лак на нігтях змінювати.

Телеведуча також зізналася. що живе з трьома різними прізвищами. Справжнє її ім’я Ліліана Тодорюк, на телебаченні, в театрі та кіно вона відома як Лілія Ребрик, а після заміжжя стала Ліліаною Дикою. Вона зізналася, що нічого не змінювала, бо не хотіла зв’язуватися з заміною всіх документів.

Але її екранне ім’я та образ став справжнім дивом для односельців її батьків, тож на свята, коли родина збиралася разом, все село ходило до них. аби на власні очі побачити відому телеведучу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.