“Яка ж ти кумедна, донечка моя”: у мережу потрапив рідкісний знімок Алли Пугачової з новонародженою Лізою

У мережу потрапив рідкісний сімейний знімок Алли Пугачової. Співачка тримає маленьку донечку Лізу на руках і посміхається в камеру.

Співачка Алла Пугачова вже давно заручилася підтримкою тисяч фанатів. Тому, окрім її офіційних сторінок у соціальних мережах, прихильники артистки активно ведуть фан-акаунти, присвячені Примадонні.

На одному з таких з’явилося чуттєве сімейне фото сімейства Галкіна-Пугачової. Співачка тримає на руках маленьку доньку Лізу.

Алла Пугачова з маленькою Лізою
Алла Пугачова з маленькою Лізою

Маленька золотоволоса Ліза одягнена у білий комбінезон та рожеву пов’язку, яка прикрашає зачіску дівчинки. Не дивлячись на те, що фотографія далеко не нова, прихильники Пугачової залишили у коментарях безліч компліментів та побажань зірковій мамі та її доньці.

Алла Пугачова та Максим Галкін стали батьками у 2013 році. У подружжя артистки та шоумена народилися двійнята Ліза та Гарі — народжувала дітей сурогатна матір, ім’я якої щасливі батьки ретельно приховують і досі.

Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми
Алла Пугачова і Максим Галкін з дітьми

Зараз двійнята практично щодня з’являються у соціальних мережах мами і тата. Особливо Максим Галкін любить похвалитися новими іграми та ідеями своїх чад. Однак, вперше широка публіка та прихильники Алли й Макисима побачили двійнят у 2015-му, коли їм було майже два рочки.

До того часу дітлахів всіляко оберігали, тому не афішували спільних фотографій з ними. Саме тому знімок Алли з маленькою Лізою стає особливо цінним та цікавим. На фото видно, що дівчинці не було й року, коли мама вирішила сфотографуватися з нею.

Сьогодні Ліза разом з братом Гарі ходять до першого класу і вже навіть мають свою армію прихильників, яка поступово наздоганяє фанатів їхніх зіркових батьків.

Схожі статті