Леся Нікітюк наперекір традиціям записалася у захисники тварин та закликає: “Не вбивайте оселедців”

Леся Нікітюк знову вразила прихильників ставленням до простих речей.

У передчутті найголовнішого свята року, зірки діляться рецептами святкових страв і планами на новий рік.

Приміром, одна з найхаризматичниших ведучих українського телебачення Леся Нікітюк поділилася, що зустрічатиме Новий рік у колі близьких. Традиційно, всі родинні свята телезірка відзначає з сестрою та племінницями.

Схоже, що і цей рік не стане для неї винятком. Адже зірка вже встигла показати як саме дівчатка прикрасили ялинку і дім до свята.

Як і будь-яка жінка, телеведуча Леся Нікітюк могла обійти кулінарну тему. Проте зробила зірка це у доволі дивний спосіб.

Замість страв, які будуть в неї на святковому столі, леді Ле попросила не вбивати оселедців заради шуб.

Такий знімок зіркова ведуча виклала у себе в сторіз. Не відомо як саме прихильники відреагували на такий знімок, але, швидше за все, оцінили жарт, знаючи почуття гумору улюбленої зірки.

Леся Нікітюк записалася у захисники тварин
Леся Нікітюк записалася у захисники тварин

Насправді зірка телебачення, незважаючи на популярність та зірковість, вважає себе домосідкою. Вона любить готувати, займатися домашніми справами і створювати затишок у домі. Також, маючи вільний час, вона присвячує його улюбленому собаці Рафіку, який часто з’являється на світлинах на сторінці телезірки.

А от однією з улюблених страв Лесі Нікітюк якраз і є салат “шуба”, заради якого вона на знімку і просить не вбивати оселедців. Незважаючи на статус зірки, дівчина не перестає любити просту їжу і говорить, що краще, ніж її мама, ніхто не готує.

Зіркова телеведуча сама любить готувати. Її коронною стравою є різотто з шийками раків.

Також у відомоє білявки, крім домашніх справ, є нове захоплення – вона почала вчити китайську мову.

У Лесі Нікітюк неймовірна харизма і почуття гумору, за які її так люблять глядачі та колеги по цеху.

Схожі статті