Віктор Павлік у свій День народження втік від молодої дружини у лазню до друзів: співакові 55

Віктор Павлік сьогодні має цілих два свята: День народження та Новий рік. Як привітали ювіляра та що підготувала у якості сюрпризу йому дружина - читайте далі.Ювіля

Прихильники Павліка сьогодні у захваті від святкової світлини співака. Артисту сьогодні 55 років і він не соромиться свого віку. Нумо згадаємо, як зірка провела свої роки.

Свою популярність Віктор почав здобувати у 1990-х роках. Попри те, що відомим він став завдяки поп-музиці, співак має професійну класичну освіту. 1989 року закінчив Теребовлянське культурно-освітнє училище за спеціальністю диригент хорового колективу, вокаліст. Близько 3-х років чоловік виступав у філармонії.

Ну, а справжню популярність приніс хіт “Шикидим”. Запальна мелодія та дивне турецьке слово запам’яталося слухачам одразу. Незрозуміле слово, як раз таки привертало увагу.

Трек став одразу улюбленим для всіх танцюристів та пошановувачів дискотек.

Цікаво, але тільки коли українці поповнили когорту інтернет-користувачів, світ дізнався, що таке “Шикидим” на справді. З турецької – це буквально “рухай тілом”.

Цього року співак знову опинився у центрі уваги завдяки своєму зізнанню у коханні своїй концертній директорці Катерині Репяховій. Спочатку, прихильники дуже здивувалися, що немолодий артист обрав собі до пари молоду 25-річну дівчину.

Тим не менш, зараз всі підтримують вибір Віктора Павліка.

Як привітали співака близькі?

Привітала з Днем народження у першу чергу співака його дружина. Дівчина прикрасила інтер’єр святковими кульками та почала підготовку банкету. Проте, свято з ранку не вдалося провести, адже у Віктора були свої плани.

Віктор Павлік тікає від дружини у лазню

Як справжній чоловік, він за старою традицією вирішив з друзями піти перед новим роком у лазню.

Катя ж лишилася вдома аби підготувати святкову вечерю. Дівчина, попри те, що має сьогодні ювіляра вирішила обрати новорічний стиль.

Катерина готує свято чоловіку

Крім цього, надіслали відео-привітання й близькі співака. Віктор був приємно вражений сюрпризом. Замилувалася увагою друзів і сама Катерина.

Схожі статті