Оля Полякова похизувалася елітним готелем, в якому буде зустрічати Новий рік: примхи багатіїв вражають

Оля Полякова ніколи не приховувала своїх статків і навіть хизувалася, що відібрала частину у свого чоловіка.

Оля Полякова вже не вперше буде зустрічати Новий рік не вдома. Трохи більше, ніж 1 рік тому, на всю аудиторію у 2,4 мільйона фоловерів співачка оголосила, що отримала візу до США і майнула з усією своєю творчою командою за океан. Щоправда, така подорож сталася на Різдво. Зустрічала 2020 рік співачка традиційно на корпоративах.

Попри пандемію, і 2021 Полякова відмовляється святкувати традиційно вдома. Співачка у сторіз у своєму Інстаграмі анонсувала де збирається зустріти Новий рік. Зірка хоч і лишається у Києві, але обрала для себе тільки елітні місцини.

Оля оголосила, що збирається спочатку справити свято у готелі на Венеціанському острові столиці. Щоправда, туди вона вирушає далеко не на СПА процедури. Співачка буде виступати для гостей готелю “Баккара”.

Оля розповіла, де буде зустрічати Новий рік

Редакція “Сенсації” дізналася вартість номеру у такій резиденції. У будній день ви можете орендувати стандартну кімнату за 1000 гривень, а апартаменти класу “Люкс” обійдуться вам трохи менше, ніж у 100 доларів – 2600 вам доведеться заплатити за дійсно комфортне проживання. Вітати Оля буде всіх, згідно нормам карантину – віддалено. Спостерігати за нею можна буде з балкону номеру.

Проте, на ці свята вам навряд чи вдасться відпочити там і подивитися концерт співачки, адже всі номери викуплені.

Наступний пункт святкового призначення зірки – Osokor residence. Готельний комплекс запросив також співачку привітати їх гостей. Щоправда, квитки продаються на концерт Полякової окремо від проживання. Вартість входу на офіційних сайтах коштує 1000 гривень на одну людину.

Оля натхненно розповіла, що останнє місце, на її погляд – найбільш атмосферне, адже окрім власне концерту, на глядачів очікує святкове меню на фудкортах та ковзанка.

Оля Полякова прикрасила дім

Свій дім до свята співачка також причепурила, нарядивши величезну ялинку. Оля повідомила, що близькі вже отримали від неї подарунки.

Схожі статті