Потап ревнував Настю, а “НеАнгели” показували характер: чому найчастіше сварилися учасники популярних гуртів

Життя і робота улюбленців публіки лише на перший погляд здаються казкою. Але часто за нею криється таке, що сам факт співпраці учасників може здатися чудом.

Між учасниками популярних колективів часто виникають сварки, але їхні причини можуть по-справжньому вразити.

Непорозуміння між популярними учасниками не менш популярного дуету “Потап і Настя” були звичною для артистів справою перші шість років існування гурту. Тоді, як зізнався репер Потап, він не думав, що історія гурту триватиме довгих 11 років.

На початку вони так сварилися, що не могли знаходитися поруч за межами сцени. І їхній хіт “Не пара”, схоже, і виник саме з таких відносин між Настею Каменських та Потапом.

Дует Потап і Настя
Дует Потап і Настя

Але зараз співак і продюсер зізнався. що тоді приревнував колегу до слави, яка прийшла до гурту. Він не розумів як це так виходить, що він працює, продумує все, а Насті достатньо лише вийти на сцену і похитати головою як прихильники починають шаленіти від захвату. Але вони вчасно схаменулися, обговорили все і продовжили спільну роботу.

А от Слава Камінська та Вікторія Сміюха, учасниці гурту “НеАнгели”, навіть не приховують, що сварилися і недолюблювали, якщо не сказати, що ненавиділи одна одну. Навіть під час виступу вони намагалися стояти одна до одної спинами, аби не зустрічатися поглядами. Дівчата зізналися, що співпрацювати їм дуже заважав запальний характер і те, що обидві були дуже амбітними та неординарними особистостями.

Слава Камінська та Віка Сміюха сварилися через характер
Слава Камінська та Віка Сміюха сварилися через характер

Віка говорить, що саме це призводило до конфліктів між нею та Славою на рівному місці. Дівчина нікого не звинувачує, адже розуміє, що у конфлікті не може бути винною лише одна сторона.

Через різні характери могло не бути і дуету “Время и Стекло”. Екс-учасниця гурту, а тепер сольна співачка Надя Дорофеєва зізналася, що позитив її дратував своєю любов’ю до поговорити після концертів і під час туру. Зірка зізналася, що її колега часто викликав її на розмови після важких концертів, коли співачка хотіла поспати і просто відновити голос.

Пизитив не давав Наді Дорофеєвій спокою
Пизитив не давав Наді Дорофеєвій спокою

Зважаючи на такі не надто теплі відносини, прихильники приписували роман що Потапові та Насті. що Наді Дорофеєвій та Позитиву. Але Надя Дорофеєва радіє. що між ними нічого не було, адже тоді гурт проіснував би замість 10 всього 1 рік.

Нелегко було знайти спільну мову і з колишнім учасником гурту “DZIDZIO” Лесиком, справжнє ім’я якого Михайло Турко.

Щоправда конфлікт з ним стався вже після виходу співака з гурту через те, що останній фактично вкрав ідею Михайла Хоми. Крім того, Михайло Турко звинуватив лідера гурту у тому, що він вигнав співака з колективу. зрештою, справа дійшла до суду і все закінчилося благополучно для Михайла Хоми, але ця ситуація неабияк його підкосила.

Не обійшлося без конфліктів і у екс-солістки українського гурту “Real’O” Регіни Тодоренко. Щоправда посварилася тоді дівчина не з колегами, а з продюсером Наталією Могилевською. Як виявилося, співачка хотіла вийти зі складу гурту до закінчення контракту. Наталія Могилевська не витримала порушення правил і ледь не почала судитися з Регіною. Продюсер, зрештою дуже образилася на норовливу співачку і вони не розмовляли аж до минулого року.

Це не всі колективи, у яких траплялися сварки, але воно й на краще, що прихильники артистів не все знають про кумирів та їхні відносини з колегами.

Схожі статті