Несподіваний бебі-бум: Джамала, Альоша та інші українські зірки, які повідомили про поповнення у 2020-му

Справжній бебі-бум в українському шоу-бізнесі: "Хочеться дитячу, схожу на казку" .

2020 рік був непростим для багатьох, однак навіть пандемія і локдаун здатні принести дещо прекрасне та особливе у наші життя. Українські зірки не гаяли часу і витратили його з розумом, чим спричинили бебі-бум у вітчизняному шоубізі.

Давайте разом згадаємо, хто саме наважився стати батьками у 2020-му році, так як саме це відбувалося.

Українська співачка, актриса та телеведуча Віра Кекелія повідомила 1 травня, що народила первістка Івана;

Олег Ляшко повідомив 17 травня, що дружина подарувала йому другу дитину. Хлопчика назвали Олександром;

19 червня талановита співачка Джамала привела у світ другого хлопчика Селім-Гірая Сеіт-Огли. Співачка не цуралася повідомляти своїх підписників про свої емоції та почуття. А також ділилася бажаннями: “Хочеться дитячу, схожу на казку”;

15 серпня співачка Альоша та фронтмен групи “Антитіла” Тарас Тополя повідомили в Інстаграм: в них народилася донечка. Марія – третє за рахунком маля у родині Тарасових;

Ще одна Марія народилася у родині Світлани Тарабарової. Щаслива подія припала на 25 вересня;

6 жовтня учасник першого україномовного гумористичного шоу “Вар’яти” Володимир Жогло вперше став батьком – дружина актора Ірина народила сина;

11 жовтня хореограф Ілона Гвоздьова, яка брала участь в шоу “Танці з зірками” на “1 + 1” на останніх місяцях вагітності, народила сина. Разом з чоловіком, бізнесменом Іваном Хомячуком подружжя виховує також п’ятирічну дочку Валерію;

28 листопада дружина українського ведучого Григорія Решетника Христина народила третього сина – подружжя назвало новонародженого Олександром.

Ми вітаємо українських артистів з поповненням та бажаємо здоров’я малечі. З Новим роком!

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.