Дружина Джеджули розповіла, чому насправді пішла від чоловіка: Каменських виявляється ні до чого

Юлія Леус розповіла, що скандальне фото Джеджули разом із Настею Каменських ні до чого та розказала, як насправді поводив себе бізнесмен у шлюбі

Колишня дружина Андрія Джеджули Юлія Леус детально розповіла у своїх сторіз, що стало причиною розпаду подружжя та як саме поводив себе екс-чоловік знаходячись у шлюбі.

Конфлікт

Нагадаємо, що Андрій Джеджула нещодавно дав коментарі, щодо конфлікту і розказав, що дружина приревнувала його до Насті Каменських, з якою чоловік опубліковав фото. Але його колишня дружина вирішила самостійно відповісти на питання фоловерів.

Так, Юлія Леус запевняє своїх підписників, що причиною їх конфлікту стало не скандальне фото Андрія с Настею Каменських, а поведінка чоловіка.

Джеджула фантазує

Вона відповіла на питання підписника про можливі ревнощі до співачки і заявила, що такого ніколи не було тому, що Джеджула фантазує. Також Юлія згадала, що чоловік дуже погано відзивався про співачку.

Леус розповідає, що стала жертвою домашнього насилля, через що, ледь не втратила дитину перед самим Новим роком. Жінка потрапила в лікарню.

Скріншот історій Юлії Леус
Скріншот історій Юлії Леус

Юлія зустрічала Новий рік вже без Андрія Джеджули, а з його донькою від першого шлюбу Ангеліною та її хлопцем.

Також вона запевняла підписників, що серйозно задумалася остаточно порвати із стосунками та боїться боротьби, яка далі буде між ними відбуватися.

Скріншот історії Юлії Леус
Скріншот історії Юлії Леус

Я дуже багато пробачала! Такі речі не не пробачаються! Я могла втратити дитину! Тільки приходжу в себе і не розумію, як таке могла статися зі мною

Нагадаємо: схожа ситуація відбувалася у Андрія із першою колишньою дружиною Сантою Дімопулос, яка також звинувачувала екс-чоловіка у домашньому насиллі.

Бережіть себе та не зволікайте, якщо вас ображають! Зверніться за допомогою!

Схожі статті