Олександр Еллерт та Ксенія Мішина одружуються: зіркова пара поділилася планами у Світському Житті

"Я йшов до Мішиної, щоб вона стала Сашиною. Це була моя єдина мета".

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт на даний момент є найбільш популярною та обговорюваною парою. Кожна публікація Ксенії набирає небувалої кількості коментарів, а прихильники не можуть дочекатися приємних новин.

Як це було

Дарма що за контрактом, Ксенія і Олександр не могли розповідати про свої стосунки і показуватися разом. Їм зовсім не вдалося провести шанувальників шоу. Ксенія розповіла, як взяла машину Саші, поки її власна була в ремонті, і зробила фото в ній. Але не врахувала, що ремені безпеки в цій машині дуже помітні, і шанувальники миттєво вирахували, що пара разом.

Ведучій телепрограми “Світське життя із Катериною Осадчою” вдалося дізнатися наскільки серйозними є стосунки між ними. І відповідь значно порадує прихильників.

На зауваження Катерини Осадчої, що на світі всього три хлопця, учасників «Холостяка», котрі одружилися на переможницях шоу, Еллерт відповів:

Виходить, я четвертий. Пропозиція руки і серця, яку я зробив у фіналі, була серйозна та  обдумана.

Майже подружжя

Також пара розповіла, що почала жити разом на третій день після закінчення зйомок, а ініціатива поступила від Олександра. Зараз актриса та автор жартів проживають у орендованій квартирі разом з дітьми.

Нагадаємо, що в Олександра від першого шлюбу залишилася дочка, а у Ксенії маленький син. Усі члени майбутньої родини одразу полюбилися один одному, що можливо й стало однією з головних причин, з котрих Ксенія обрала саме Еллерта.

Схожі статті