Ведуча “Світського життя” Катя Осадча показала ще один свій талант: Юрій Горбунов вражений

Катя Осадча розповіла про ще один свій талант.

Як виявилося, ведуча Катя Осадча не лише має талант господині і неперевершена ведуча, а й спортсменка.

Телезірка каналу “1+1” поділилася ще одним своїм вмінням. Як розповіла Катя Осадча у новому дописі, у дитинстві вона займалася не лише музикою і танцями, а й фігурним катанням.

При цьому телеведуча відмітила, що шкодує про те, що це захоплення не затрималося у її житті на довго, на відміну від танців та музики. Катя Осадча пожартувала, що за той короткий час, що вона займалася, її навчили стояти на ковзанах, їздити і правильно падати.

На знімку ведуча “Світського життя” позувала на ковзанах у жовтому пуховику темно-синій шапці, чорних рукавичках та чорних гірськолижних штанах.

Прихильники Катерини Осадчої похвалили зіркову родину за ведення активного способу життя і куртки кольорів прапора України. Підписники зізналися, що теж мріють навчитися кататися.

А от деякі зауважили, що з дитинства водять дітей на фігурне катання і зазначили, що для них це стало невід’ємною частиною життя.

При цьому не обійшлося і без підколок шанувальників, які поцікавилися куди поділи всіх людей з катка. Адже вони знають, що у святкові дні та вихідні там зазвичай збирається дуже багато людей.

У продовження жартів, підписники зазначили, що спеціально для них розігнали усіх відвідувачів і дозволили покататися вночі.

Раніше Катерина Осадча поділилася знімком після святкування Нового року. Ведуча зазначила, що уявляє себе на курорті.

На знімку зірка телебачення позувала біля ялинки у світлій футболці з кольоровим принтом. Доповнила образ ведуча зібраним у низький хвіст волоссям та повною відсутністю макіяжу.

Прихильники звернули на це увагу і відмітили, що вона має чудовий вигляд. При цьому знайшлися і ті, кому телеведуча без косметики взагалі не сподобалася і вони порадили їй взагалі не викладати знімки не нафарбованою.

Прихильники засипали ведучу компліментами і поцікавилися чому лише уявляє, адже є багато країн, куди можна відправитися на свята.

Схожі статті