Ксенія Мішина та Олександр Еллерт відверто розповіли про відносини після проекту: сварки, ревнощі та діти

Саша та Ксюша розповіли про особливості спільного життя.

По закінченню проекту “Холостячка” учасники Ксенія Мішина та Олександр Еллерт продовжили свою історію. Через певний час вони занурилися у історію своєї родини, у якій знайшлося місце для них і їхніх дітей.

Як розповіли учасники, Їхні діти чудово поладнали і знайшли спільну мову, так само, як і їхні зіркові батьки.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт після вибору Ксенії
Ксенія Мішина та Олександр Еллерт після вибору Ксенії

Ксенія Мішина розповіла, як вони разом люблять проводити час. Одним з їхніх спільних захоплень став аквапарк, куди акторка ходила з дітьми Олександра. Вона зазначила, що її обранець теж з задоволенням проводить час зі своєю донькою та її сином.

При цьому діти їдять  шкідливу їжу, але завжди розповідають Ксенії, що саме їм купує Саша. При цьому суворих заборон з цього приводу у родини немає.

Також Олександр розвіяв усі сумніви Ксенії щодо того, що з ним важко знайти спільну мову. Так, колишня головна холостячка країни зауважила, що вони легко досягають компромісів у якихось побутових питаннях.

При цьому Олександр не сприймає Ксенію як пластилін або матеріал, з якого можна зробити когось ідеального. Так само, і сама колишня холостячка не сприймає свого обранця з матеріал, з якого щось треба робити.

Вони вважають, що якщо покохали один одного на проекті, то і не повинні змінювати після закінчення шоу. На їхню думку, вони дорослі люди зі своїм досвідом і своєю життєвою позицією. А всі страхи та переживання, як зізналася Ксенія, були не більше, ніж плід уяви на основі її попереднього негативного досвіду.

Виконавиця однієї з головних ролей серіалу “Кріпосна” зауважила, що зрозуміла і дізналася про Олександра багато нового під час їхнього побачення на квадроциклах і розмов, які відбулися бех камер та мікрофонів. Вона зізналася, що їй багато разів хотілося попросити Олександра про якісь романтичні вчинки, тоді як сам чоловік боявся це робитти, вважаючи, що ксенії це не сподобається.

Схоже, що у пари все добре і вони відчувають себе гармонійно у нових стосунках.

Схожі статті