Леся Нікітюк похизувалася відпочинком на елітному курорті, але поскаржилася на погану погоду: примхи багатіїв

Українська телеведуча Леся Нікітюк у своїх соціальних мережах розповіла, що погода зіпсувала їй усі враження від зимової відпустки.

Український бомонд не втрачає можливості відпочити у період новорічних свят. Однак, теплі країни та острови залишаються все ще недоступними для представників шоу-бізнесу через карантинні обмеження. Тож 2021 рік вітчизняні зірки зустрічають на українських курортах.

Телеведуча та зірка шоу “Хто зверху” й “Орел і решка” Леся Нікітюк вирішила провести свої канікули на елітному курорті в Карпатах — Буковелі. Це одне з найдорожчих місць для відпочинку в Україні, тим не менш теледіва залишилася задоволеною не на всі сто.

Леся Нікітюк і Слава Камінська
Леся Нікітюк на шоу Хто Зверху

Буковель славиться своїми розвагами — тут можна знайти і екстримальні види спорту, розваг, покататися на лижах, сноуборді та спробувати гарячі термальні ванни. Фанати вирішили, що для Нікітюк — це ідеальне місце для відпустки, адже вона славиться своєю любов’ю пробувати щось нове та незвичайне.

Головною перепоною в розвагах стала погода. Цього року зима видалася досить теплою, тож снігу немає навіть у горах — це й засмутило телеведучу. У своєму фотоблозі Леся поділилася фото краєвиду Карпат, на якому помітно, що погода зараз там зовсім тепла.

Фото з Instagram Лесі Нікітюк
Фото з Instagram Лесі Нікітюк

“Питали про сніг у Буковелі”, — написала зірка, додавши сумний смайлик. На зображенні дійсно видно, що цього року лижний сезон не задався.

Тим не менш по іншим фото Нікітюк зрозуміло, що свій час вона проводить з користю та навіть радує прихильників фото у купальнику.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Тож і фанати Лесі не поскупилися на компліменти витонченій фігурі телеведучої:

  • “За такі фото можна багато що пробачити”;
  • “Ось так красуня”;
  • “Хотіла б я опинитися поурч з вами, відпочинок супер, судячи з фото”, — написали у коментарях підписники Нікітюк.

Схожі статті