Олег Винник у день народження Таюне зізнався їй у коханні: “На тебе можна дивитися вічно”

Український співак Олег Винник привітав свою дружину та бек-вокалістку з Днем народження — фанати розчулилися від ніжних слів співака.

Олег Винник ніколи не відкриває завісу свого особистого життя. Він ретельно приховує усі подробиці, адже вважає, що він має цікавити публіку лише своєю творчістю та музикою, а не стосунками, родиною та іншими плітками, які не стосуються родини.

Артистові вдалося закохати у себе тисячі жінок, тому тема коханих Винника все рівно не залишилася без уваги публіки. Журналісти навіть відвідали рідне селище Винника на Черкащині, де його сусіди розповіли, що співак одружений ще зі студентських років.

Тим більше дружина Олега завжди знаходилася поряд — це його бек-вокалістка Таюне, з якою вони навчалися в музичному училищі. Разом пара працювала в Німеччині, там у них народився і син.

Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне) і Олег Винник
Фото з Інстаграм Таїсії Сватко (Таюне) і Олег Винник

Хоча їхні стосунки перестали бути таємницею, Олег Винник все рівно ніяк не коментує свого особистого життя. Та все ж зробити приємне коханій у її день народження він був змушений.

Таїсія Сватко (справжнє ім’я Таюне) святкує своє 46-річчя 4 січня. На особистій сторінці в Instagram Олег Винник поділився фотографією красуні-дружини з тендітним підписом, який розчулив фанатів:

“Виявляється, не тільки на вогонь і воду можна дивитися вічність. Чарівна Таюне, з Днем народження. Многая літа!” — написав артист.

Фото з Instagram Олега Винника
Фото з Instagram Олега Винника

Фанатки не змогли пройти повз і також долучилися до вітань співачки:

  • “Вітаю Квітку Таюне з Днем народження! Щиро бажаю міцного здоров’я, незкінченного щастя, взаємного кохання! Дорога Таюне, прикрашайте цей світ своїм талантом і гарними піснями ще багато-багато років!”;
  • “Вона нереальна, приєднуюся до привітань!”;
  • “Вітання гарній жінці достойного чоловіка!”, — написали прихильники.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.