Розлучену Аліну Гросу запідозрили в новому романі: швидко знайшла заміну коханому

Співачка Аліна Гросу натякнула на новий роман з російським актором Романом Полянським.

Аліна Гросу закохала у себе багатотисячну аудиторію ще на початку “нульових”. Тоді юна кучерява співачка з піснями про “Маленьку Бджілку” стала справжнім кумиром для дітей. Однак з часом артистка стала заручницею свого образу, і тепер всіляко демонструє прихильникам, що вона подорослішала та змінила своє коло інтересів.

Пісні та кліпи стали набагато відвертішими, а наряди — епатажнішими. Шокувала Аліна й подробицями свого особистого життя. У 2019 році вона вийшла заміж за бізнесмена Олександра Комкова. Подружжя прожило разом менше року, і згодом колишні закохані зізналися, що ніколи не любили один одного.

Аліна Гросу і Олександр Комков
Аліна Гросу і Олександр Комков

Після розлучення артистка не довго сумувала за минулим. Через декілька місяців у пресі почали з’являтися чутки про новий роман Гросу. Обранцем Аліни став російський актор Роман Полянський, відомий за серіалами “Менталіст”, “Мамочки” та “Метод Фрейда”.

На своїх особистих сторінках у соціальних мережах артистка поділилася фотогарфіями зі спільного відпочинку. Аліна та Роман відпочивають на зимових канікулах у Карпатах, на курорті “Буковель”.

Аліна Гросу з Романом Полянським
Аліна Гросу з Романом Полянським

Актор також не залишив своїх підписників без особистих відео. Роман поділився відеозаписом, на якому він разом із Гросу їде у машині та співає новорічні пісні.

“Новорічні затори, що може бути веселіше”, – підписав свою публікацію Поялнський.

Сама співачка говорила, що має досить теплі дружні стосунки з романом, однак факт романтичних відносин не підтвердила. Вона зізналася, що розкриє набагато більше фактів, коли буде готова.

Схожі статті