Лідер “Другої Ріки” Валерій Харчишин перехворів коронавірусом і готовий давати концерти

Соліст гурту "Друга Ріка" Валерій Харчишин зробив неочікувану заяву – за час пандемії коронавірусу він перехворів COVID-19.

Лідер гурту “Друга Ріка” Валерій Харчишин ошелешив неочікуваним зізнанням. Рок-музикант заявив, що перехворів коронавірусом. Співак думає, що в нього хвороба протікала у легкій формі, бо нездужав він 10 днів.

Про те, що поборов коронавірус і тепер може давати концерти, Харчишин сказав в ефірі програми “Ранок з Україною”.

Скоро гурт дасть свої перші концерти після довгої паузи. Фронтмен гурту зізнався, що дуже сумував за сценою, адже концерти для нього – як якийсь наркотик.

Харчишин розповів, що це перший в житті такий досвід, коли він не виходив на сцену понад 6 місяців. І це було жахливо.

Однак на карантині музиканти не байдикували і не відпочивали, а працювали над новим творчим проєктом – “Інша ріка”. Його суть полягає в тому, що пісні гурту, які вони випустили за понад 20 років, тепер зазвучать по-іншому. Друге життя своїм найвідомішим хітам гурт надав за допомогою симфонічного оркестру.

Друга ріка
Друга ріка

Концерти гурту відбуватимуться по-новому, зважаючи на непросту ситуацію пандемії. На вході глядачі проходитимуть температурний скринінг, руки потрібно буде обробляти антисептиком і обов’язково дотримуватися маскового режиму. Усі місця в концертному залі будуть сидячими і знаходитися на необхідній соціальній дистанції, а за кожним столиком зможуть розміститися лише чотири людини.

Нагадаємо, що у березні, на початку епідемії коронавірусу в Україні, музикант здавав два ПЛР-тести на COVID-19. Тоді Харчишин повернувся з Італії, і скаржився на симптоми коронавірусної хвороби. Тоді коронавірусу в нього не виявили.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.