Вже не та маленька дівчинка: як зараз виглядає Пуговка з “Татусевих доньок”

З моменту виходу серіалу "Татусеві доньки" пройшло вже 14 років. Давайте подивимося, як зараз виглядає наймолодша актриса Катя Старшова, яка зіграла роль Пуговки.

Фотографіями подорослішалої Пуговки, вона ж – Катерина Старшова, що прославилася після ролі молодшенької з серіалу «Татусеві дочки», вже нікого не здивуєш. Хоч і складно визнати, що діти швидко дорослішають, але це природний процес.

Останній раз Катя знімалася в кіно більше 8 років тому. Її «крайньою» роллю стала Таня з фільму «Чорна блискавка». Власне, фільмографія юної актриси налічує всього 3 пункти, один з яких – 20 сезонів «Татусевих дочок».

Чим же вона займалася всі ці роки? Після зйомок у «Чорній блискавці» у Каті почалися невеликі проблеми в школі. Тому нею і її батьками було прийнято рішення більше не зніматися в кіно, а віддати всі сили навчанню. Старшова з успіхом виконала цю програму. Дівчина закінчила 9-й клас з червоним атестатом, у якому стояли виключно одні «п’ятірки».

Фото з особистої сторінки Каті Старшової
Фото з особистої сторінки Каті Старшової

Паралельно зі школою Катя професійно займалася фігурним катанням. Вперше вона вийшла на лід у 5 років, але не закинула улюблене заняття до сих пір. Олімпійською чемпіонкою їй ставати, на жаль, запізно. Але Старшова бере участь в інших серйозних змаганнях. Наприклад, у 2017 році вона разом зі своїм партнером з танців завоювала нагороду на відкритих змаганнях серед танцювальних колективів на льоду «Кубок федерації фігурного катання Москви-2017».

Також вона входить в основний склад Театру на льоду «Алеко». Регулярно виступає на заходах і їздить на гастролі з колегами.

До речі, фігурне катання не просто так з’явилося в житті Каті. Її мама – фігуристка Олена Михайловська.

Катя Старшова на льоду
Катя Старшова на льоду

Не так давно мама акторки дала інтерв’ю з приводу подальших планів Старшової на життя. Вона розповіла, що зараз Катя екстерном закінчує школу і щосили готується до вступу в медичний інститут. Після шаленої популярності в дитинстві Катя таки вирішила отримати надійну професію лікаря. Дівчина дуже любить хімію і біологію, що безумовно допоможе їй впоратися зі вступними випробуваннями на медичний факультет одного з провідних вузів Росії.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.