Скандальна Ольга Фреймут зізналася, хто її одягає та нарвалася на критику в мережі: “Виглядає дешево”

Ольга Фреймут показала новий образ, але прихильники не оцінили.

Ольга Фреймут, яка завжди вражає прихильників елегантним і стриманим стилем в одязі, вирішила цього разу вийти з образу леді і похизуватися новим стилем.

Головна інспекторка країни, яка постала у сірому комбінезоні з червоним сердечком та бежевим поясом від тренчу та коричневих капцях, зізналася, що завжди може безпомилково визначити одягався чоловік сам чи йому допомагала жінка.

Ольга Фреймут відмітила, якщо чоловіка вдягає жінка, то одягнений він завжди зі смаком і у все випрасуване. До того ж, кольорова гама у таких випадках теж ідеально підібрана, а весь образ від цього стає нудним і нецікавим.

Знавець етикету зауважила, що образ на знімку підбирав для неї її чоловік і вийшло, на її думку дуже навіть спекотно. Проте її прихильники не поділили таку думку Ольги Фреймут і точно не побачили у образі нічого спекотного.

До того ж шанувальники відмітили, що пояс та застібка-змійка вже давно вийшли з моди. Дехто з прихильників зауважив, що пояс варто було б змінити на червоний і вийшов би такий сучасний образ міс Клаус.

При цьому вони відмітили, що образ доволі зручний для походів у кіно або поїздки на дачу, але не більше.

Підписники зауважили, що краще б вона вдягалася сама і не довіряла вибір образу чоловікові. Адже її стиль – це сукні, які підкреслюють її витонченість та жіночність. А от комбінезони Ользі Фреймут, на їхню думку, не дуже личать.

Також багато хто звернув увагу на взуття головного ревізора країни та ялинку, біля якої вона і сфотографувалася.

Хоча були й такі, кому такий образ сподобався, а спека і все інше проявляється у погляді, посмішці, фігурі і так далі.

Схожі статті