Холостячка Ксенія Мішина здивувала короткою стрижкою: нові стосунки — нова зачіска

У мережі з'явився цікавий знімок, на якому головна "Холостячка" України позує з коротким каре темного кольору.

У мережі з’явилося нове фото головної героїні романтичного ток-шоу “Холостячка” Ксенії Мішиної, яке не на жарт шокувало її прихильників. У кадрі дівчина позужє з червоними губами, сумним поглядом і коротким темним каре. Саме кардинальна зміна зачіски визвала основний резонанс навколо знімку.

Ксенія Мішина з каре
Ксенія Мішина з каре

Деякі прихильники актриси запідозрили, що вона могла розірвати стосунки зі своїм обранцем Олександром Еллертом. Адже жінки часто погоджуються на такі кардинальні зміни іміджу саме після серйозних рішень у житті.

Однак все виявилося набагато простіше. Такий незвичний для себе образ Ксенія приміряла для однієї з ролей. А фотографію опублікував один із фан-акаунтів у мережі Instagram. Дописувачі погодилися, що такий незвичний “лук” пасує Холостячці: “Вона легко вміє уживатися у різнопланові образи”.

“Скільки образів має Ксенія Мішина, і в кожному з них вона чарівна”, — підписали знімок прихильники зірки українського телебачення.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина

Сама ж Ксенія не раз писала у своїх соціальних мережах, що обожнює своє довге волосся натурального кольору і приділяє догляду за ним багато часу та коштів. Вона не відразу знайшла саме ті продукти, які ідеально підходять її зачісці, тож довелося поексперементувати.

Актриса підкреслює, що використовує виключно корейську косметику для догляду за собою: як для волосся, так і для шкіри й тіла. Окрім того, Мішина строго слідкує за своїм харчуванням:

“Харчування завжди впливає на зовнішній вигляд, все починається зсередини, більше основні табу я не порушую. Намагаюся вживати їжу в залежності від сезону і ніяких фастфудів”, — говорить актриса.

Схожі статті