Поки вічно вагітна Каменських не народила, Потапа і Настю сплутали з батьком та донькою: дійсно “не пара”

Настя Каменських любить ділитися з прихильниками моментами свого життя.

Зірка світової естради нещодавно поділилася з прихильниками новою світлиною, на якій вони з Потапом вийшли на першу у новому році прогулянку.

Для цього Настя Каменських обрала яскраво червоний худі та білу жилетку. На обличчі зірки не було ні краплі макіяжу, а волосся зібране у високу зачіску. Саме така зачіска. як розповідала колись співачка. її улюблена. коли вона перебуває вдома і може просто розслабитися.

Схоже, що зіркове подружжя не просто вирішило прогулятися, а й попити кави не вдома. а каву Настя каменських і потап дуже люблять, хоча і п’ють її з кокосовим або мигдальним молоком і без цукру. Про таку звичку репер розповів в одному з інтерв’ю.

При цьому прихильники зіркової пари зауважили, що вигляд вони мають чудовий. Проте, декому з підписників зіркової пари ніяк не дає спокою те, що Настя Каменських не поспішає ставати мамою.

Прихильники ж, які активно стежать за життям кумирів знають, що це одне з її найбільших бажань.

Сама ж Настя каменських у одному з інтерв’ю говорили, що все станеться тоді. коли має статися і попросила не засипати пару незручними запитаннями.

Шанувальники пари відмітили, що Потап поруч з Настею виглядає, наче батько, а співачку, відповідно, порівнюють з його донькою.

Таким чином підписники натякають, що їм не терпиться почути від улюбленої пари радісну новину про те, що вони чекають на поповнення у родині.

Дехто ж з прихильників творчого і родинного дуету доволі прямо цікавиться коли ж Настя Каменських нарешті народить.

Навіть були натяки, що вона це може зробити і в 50 років. Хоча дехто в цьому нічого поганого не бачить, вважаючи. що співачка сама повинна вирішувати коли і що їй робити, особливо якщо йдеться про таки й відповідальний крок як вагітність і вимушена перерва у творчій діяльності.

Схожі статті