Як зараз виглядає зірка серіалу “Не родись красивой” Неллі Уварова: погладшала та постаріла

Неллі Уварова — одна з головних актрис початку 21 століття. Саме вона подарувала усім улюблену Катю Пушкарьову з "Не родись красивою". Як же зараз виглядає іменита артистка, читайте далі.

Зірка телеекранів початку “нульових” Неллі Уварова останнім часом зовсім пропала з радарів. Роль старомодної та некрасивої секретарки, яка перетворила у “прекрасного лебедя” у серіалі “Не родися красивою” принесла артистці небачену слава та популярність.

Після зйомок актриса отримувала десятки пропозицій, однак погоджувалася лише на рідкісні ролі в кіно. Пізніше “Пушкарьова” зізналася, що її більше захоплює театр, тож свою кар’єру Уварова вирішила присвятити сцені. Сьогодні вона працює у московському “Молодіжному театрі”.

Неллі Уварова
Неллі Уварова

Паузу у професійному розвитку Неллі взяла у 2011 році. Тоді вона вдруге вийшла заміж, її обранцем став актор Олександр Гришин. Того ж року Уварова подарувала коханому доньку, яку назвали незвичним іменем Ія.

Неллі Уварова з донькою
Неллі Уварова з донькою

Декретна відпустка негативно позначилася на зовнішньому вигляді актриси. Нещодавно вона з’явилася в ефірі одного російського ток-шоу, під час якого збентежила прихильників фігурою та зачіскою.

Уварова обрізала своє волосся “під хлопчика” та пофарбувалася у глибокий темний колір. Та найбільше привернули увагу глядачів зайві кілограми, які набрала Неллі. В її сторону відразу посипався шквал критики — користувачі мережі в коментарях називали наряди зірки “Не родись красивою” бабусиними мішками та радили зайнятися спортом.

Неллі Уварова на ток-шоу
Неллі Уварова на ток-шоу

Однак, сама Уварова ніяк не реагує на негатив. Здається, їй до вподоби такий образ. Вона щаслива мама, дружина та актриса театру, тож проблеми з фігурою для Неллі сьогодні — просто дріб’язкова проблема.

Схожі статті