“Вагітна” Настя Каменських у латексі налякала мережу худобою: Потап тримає дружину в їжових рукавицях

Прихильники зіркового подружжя з нетерпінням чекають, коли ж справді вагітна Настя Каменських порадує всіх новиною про поповнення у родині.

Співачка і детектив нового шоу “Маска” Настя Каменських часто вражає прихильників новими знімками. І далеко не всі подобаються її прихильникам.

Найчастіше дістається улюблениці за виставлений язик та відверті наряди. Проте сама Настя на це не зважає, в Потапу, схоже, це навіть подобається.

Хоча зараз наряди співачки хвилюють прихильників найменше. Зараз вони здебільшого переймаються тим, коли ж нарешті співачка порадує їх новиною про поповнення. Саме на тему вагітна Настя Каменських чи ні, прихильники зірки сперечаються найбільше.

Дехто навіть з нетерпінням чекав весілля Потапа і Насті, аби згодом почути радісну новину про поповнення у родині.

Проте цього разу, поділившись новим образом, співачка все ж привернула до себе увагу і отримала як порцію похвали, так і порцію критики.

На нових знімках, які виставила Настя Каменських в Інстаграм, вона постала у короткій чорній сукні з об’ємною накидкою насиченого темно-рожевого кольору. Доповнив образ макіяж у приглушених тонах, висока зачіска артистки та довгі чорні латексні рукавички і такі ж високі чоботи на підборах.

На одному зі знімків дівчина, за звичкою. показала язика. І саме це не сподобалося більшості прихильників. Вони вкотре зауважили, що це не гарно і попросили більше такого не робити.

Незважаючи на неодноразові прохання прихильників, Інстаграм Насті Каменських продовжує рясніти дивними знімками, на які прихильникам важко дивитися без того, щоб лишити уїдливі коментарі.

Проте знаходяться серед підписників Насті Каменських і ті, кому образ і знімки дуже сподобалися, проте співачка видалася їм аж занадто худою. Шанувальники зірки не втомлюються засипати її компліментами та називати розкішною.

Раніше співачка показувала у мережі коротке відео-перетворетворення у сценічний образ. Тоді під відео у такому ж образі підписники порівняли Настю Каменських з Агузаровою.

Також Настя Каменських вже ділилася знімками, на яких позує з виставленим язиком. Такі світлини теж не викликали захвату у прихильників.

За них зірка ще й отримала порцію критики за те, що скопіювала образ Юлії Саніної, зробивши собі схожу зачіску.

Схожі статті