Олена Шоптенко не витримала розлуки з Олегом Винником і зізналася у справжніх емоціях: “Ломка тіла і мозку”

Олена Шоптенко рухається вперед навіть без Олега Винника.

Відома білявка Олена Шоптенко не втомлюється працювати над собою і після завершення проекту “Танці з зірками”.

Танцівниця зізналася, що для неї вивчення чогось нового це рух уперед і шлях до самовдосконалення. Вона вирішила не зупинятися на тому, що вже вміє і вирішила освоїти новий танцювальний стиль.

Олена Шоптенко і Юлія Саніна освоюють новий стиль
Олена Шоптенко і Юлія Саніна освоюють новий стиль

Прихильники впевнені, що в Олени Шоптенко все вийде, адже у неї чудова група підтримки, які, водночас і є її однодумцями.

До відомої білявки приєдналася також і фронтвумен рок-гурту “The Hardkiss” і переможниця проекту “Танці з зірками” Юлія Саніна. До речі, без звичного яскравого макіяжу, прихильники не відразу впізнали дівчину. Співачка ще наприкінці проекту зізналася, що хоче продовжувати заняття танцями.

А от головний вовк країни Олег Винник, з яким у танцівниці було багато приємних та веселих моментів на “Танцях з зірками”, вирішив, все ж зав’язати з хореографією і повернутися до своєї головної вовчиці та повністю віддатися проекту “Голос країни”.

Олена Шоптенко у своєму дописі зізналася, що зараз у неї проходить “ломка тіла та мізків”, адже вона взялася за новий для себе напрямок у танцях – hip-hop. Незважаючи на те, що танцівниця лише почала його освоювати, прихильники вже з нетерпінням чекають можливості побачити нові вміння улюбленого хореографа.

Відома білявка пояснила прагнення навчитися новиму тим, що хоче стати по-справжньому універсальною танцівницею та хореографом. Вона розповіла, що все життя займалася виключно бальними танцями, не рахуючи Contemporary та Jazz, які вона освоювала у Нью-Йорку у вже свідомому віці.

Олена Шоптенко зізналася, що незважаючи на те, що під час роботи та участі у танцювальних проектах вона освоїла багато інших стилів танцю. проте всі вони були наближеними до її рідного стилю бальних танців.

Прихильники бальниці зауважують, що у неї все вийде. крім цього вони привітали її зі святами і побажали успіхів у освоєнні всього нового.

Схожі статті