Мішина без пластики та Еллерт в окулярах: як виглядала найкрасивіша пара з “Холостячки” до популярності

Дивовижно, що до популярності більшість зірок виглядали геть інакше. Образ Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта вас вразить.

Ксенія Мішина – популярна українська акторка. Її врода дозволяє їй грати аристократичних персонажів та примхливих панянок. До речі, славу їй принесла участь у серіалі “Кріпосна”. Хоча Ксенія зіграла лиху героїню, все одно у мережі захоплювалися її витонченими рисами обличчя, довгим чорнявим волоссям.

Проте, Мішина не завжди виглядала так, якою ми її знаємо. Дівчина починала свою кар’єру спочатку, як модель.

У рідному Севастополі вона шукала можливості для самореалізації. У 2007 році вона здобула звання віцеміс на конкурсі краси «Севастопольська красуня». Також вона була відзначена спеціального призу від глядачів.

Проте, Ксенія вирішила, що її чекає сцена. Навіть попри те, що її батьки бачили, як провідного економіста.

Так виглядала у юності найвідоміша пара України

Один із фан-акаунтів Мішиної продемонстрував фотографії жінки. У коментарях подумки прихильників розділилися на два табори. Одні відстоювали те, що зміни у зовнішності жінки – природні, інші – шукали зміни із хірургічним втручанням.

У коментарях починається батл

Дійсно, Ксенія дуже змінилася з часів своєї юності. Не відстава від неї і Олександр Еллерт.

 

Олександр Еллерт у шкільні роки

Хлопець, родом з Донбасу, ніколи не відчував любові до робітничих професій. Ще зі школи він намагався брати участь у різноманітних сценках. Вступивши до ВНЗ, Олександр почав пробувати себе у ролі ведучого різноманітних заходів. До речі, після того, як Еллерт покине рідний край, харизматичність та вміння втримати увагу глядача допоможе йому заробляти на життя, адже він стане весільним ведучим.

Зарекомендує себе як гуморист хлопець ще у 2014 році, коли виграє разом з другом 100 гривень на “Розсміши коміка”. Потім продовжить рухатися у цьому напрямку разом з колективами “Ліги Сміху” – українському аналогу КВК.

Схожі статті