|
06.01.2021 22:47

Маша Єфросініна пересіла з авто на карету: ведуча похизувалася ексклюзивним відпочинком

Відома телеведуча виявился достатньо вибагливою жінкою, якщо її чоловік Тімур вирішив влаштувати справжні королівські канікули.

Маша Єфросиніна. Ця відома телеведуча обожнює розкішний відпочинок. До карантину зірка часто подорожувала, відвідувала столиці світових держав. Проте, цього року пандемія внесла свої корективи. Не тільки далекі мандри, а навіть банальна прогулянка біля будинку ставала проблемною для Маші.

У зірки знайшли коронавірус. Для того, щоб родина лишилася у безпеці, Єфросиніна добровільно перебралася на горище і лишила себе в умовах самоізоляції.

Та зараз, коли небезпека лишилася позаду, ведучій близькі зробили вельми приємний сюрприз.

Звісно, закордон зараз виїжджати лячно, проте, креативний чоловік Марії, Тимур, вирішив відвезти кохану дружину у величезний спа-комплекс на Львівщині. Окрім інших розваг, бізнесмен організував прогулянку на конях, а також у справжнісінькій кареті. Крім дорослих, був ще й син подружжя.

Маша висловлювала неймовірне захоплення такою ідеєю та щиро раділа за малого, адже він ледь не вперше відчув, що таке їзда на конях.

Марія пишається, тим, що у неї дуже уважний та креативний чоловік

Редакція “Сенсації” дізналася, скільки коштує відпочинок у такому готельному комплексі. Виявилося, що проживання у номері у 60 метрів квадратних обійдеться у 15 900 гривень за одну ніч. За правилами готелю, гості мають прожити щонайменше 3 ночі. У цю вартість аж ніяк не входить ще й додаткове ліжко для дитини.

Проте, судячи з зайнятості комплексу, він попри високу ціну користується популярністю, адже на найближчі дні – все виявилося заброньованим, тож дізнатися, скільки буде коштувати пожити у цих розкошах – не вдалося.

Взагалі, по контенту, який публікує Єфросиніна, зрозуміло, що стосунки у пари поліпшилися. Минулого року Маша скаржилася, що за 16 років існування їхнього шлюбу, вони пережили різне. Проте, вдалося знайти компроміс.