Микола Басков став найпопулярнішим співаком новорічних передач: переплюнув навіть Пугачову та Кіркорова

Дивовижно, як у час де нові зірки та треки з'являються щоденно, актуальною може лишатися музика, яку всі слухали понад 15 років тому.

Головний натуральний блондин, оперний співак Микола Басков став найпопулярнішим співаком новорічних шоу.

Про це заявили медіа з батьківщини артиста.

Річ у тім, що журналісти спробували проаналізувати, хто зі співаків з’являється найчастіше в ефірі новорічного шоу та виявили, що ледь не кожна програма має у собі номер саме Миколи Баскова.

Взагалі відбір відбувався за такими критеріями.

Артист, який за номером наблизився до бою курантів на 15 хвилин, отримував чотири бали. На пів години – три бали. На 50 хвилин – два бали. Решта по одному, а якщо новорічне телешоу тривало понад дві години, в скарбничку йшло 0,5 бала. При рівності балів враховувалося число появ артиста в різних ефірах.

До речі, журналісти з’ясували, що українська поп-діва Ані Лорак за кількістю виступів у різних програмах і за часом показу свого номеру займає ледь не останні позиції.

Варто ще взяти до уваги, що коли інтернет-простір став більш популярним за телебачення, глядачі, зокрема молодь, отримали можливість зустрічати Новий рік під те, що забажається. Тому, рейтинги телевізійних концертів почали стрімко падати.

Медіа намагалися освіжити формат та вдихнути нове життя у розважальні святкові шоу. Проте, ідея мюзиклів та альтернативних шоу була більш провально за оригінал.

Сам же Микола Басков розуміє, що потрібно підтримувати свою популярність, яка дісталася досить важкою працею.

З 1996 року співак розпочинає своє музичне навчання. Його цікавить опера та великий театр. Проте, згодом, після тріумфальної ходи сценами Європи, Миколі захотілося співати сучасну музику. До свого репертуару Басков став включати естрадні пісні. Всім відома пісня «Шарманка» у виконанні Миколи підкорила серця багатьох слухачів.

Микола записав кілька привабливих дуетів з Таїсією Повалій, Валерією, Софією Ротару, Наталі. Всі ці пісні ставали хітами.

Зараз він також бере участь у молодіжних шоу у соціальних мережах.

Схожі статті