Дорофєєва на морі, а Дзідзьо у Львові: кому з зірок вистачило гонорарів на елітний відпочинок

Відпочинок після новорічних свят - те, що потрібно кожній людині. Давайте подивимося, скільки готові витратити на нього зірки.

Зимовий відпочинок – один з найбільш дорогих. Якщо ви їдете у гори, потрібно запасатися потрібним теплим одягом, а якщо прямуєте у літо, то для вас буде величезна проблема придбати вдома купальник або крем для засмаги.

Тим не менш, українські зірки готові витратити будь-які кошти на те, щоб зробити собі паузу у роботі.

Леся Нікітюк

Відома білявка цього року вирішила відпочити в Україні. Ведуча відправилася до Буковеля, аби гарно провести час серед гір, насолодитися чистим повітрям. Проте, їхала зірка туди не заради сноуборду або лиж. Та й не вийшло би покататися, адже снігу цього року навіть у горах було замало.

Леся організувала собі СПА-канікули.

Дзідзьо

Цей український співак розповідав раніше, що обожнює подорожувати. Особливо подобається йому Португалія. До речі, минулого року він як раз там і був. Проте, карантин змінив його плани. Через те, що зараз неможливо полетіти до тої країни, артист поділився, що зустрічати 2021 рік він з родиною відправився до своєї мами.

Йому сподобалася ідея зустріти свята у батьківській хаті разом з близькими.

Надя Дорофєєва з чоловіком Володимиром Дантесом

У цієї парочці так і вдалося вирватися до теплого моря. Полетіло зіркове подружжя на Балі. Надя постійно ділиться фотографіями їх відпочинку та позує у купальнику. У своїх сторіз демонструє чудові краєвиди.

Ольга Сумська з чоловіком Віталієм Борисюком

Як і Леся Нікітюк, ця зіркова пара поїхала відпочивати у гори. Щоправда, не сама. Разом з батьками насолоджуватися красою Карпат відправилася молодша донька Ганнуся. Якщо Нікітюк розслаблялася у басейні, то ця родина обрала активний відпочинок. Крім цього, судячи з публікацій, вони ще й не раз навідувалися до народних майстрів.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.